Monica Iagăr, noul preşedinte interimar al CS Dinamo. Gabi Szabo: "O ruşine!"

Fosta atletă Monica Iagăr este, începând de ieri, noul preşedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo. George Cosac şi-a încheiat în această săptămână mandatul după ce i-a expirat împuternicirea primită anul trecut din partea Ministerului de Interne. Şedinţa de alegeri a noului preşedinte al CS Dinamo se va desfăşura pe 14 decembrie.

Gabriela Szabo, care a pierdut lupta pentru şefia COSR în faţa lui Mihai Covaliu, a reacţionat dur pe facebook la aflarea veştii că Monica Iagăr a fost numită la conducerea clubului din "Ştefan cel Mare", fie şi pentru un mandat de interimat. 

Ruşinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj şi comportament numită de Ministerul de Interne să conducă clubul Dinamo! Doamne, ce am fost odată în sport şi ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca!,

---a scris Szabo pe contul său de socializare

În vârstă de 43 de ani, Monica Iagăr (foto: Sportpictures.eu) şi-a făcut debutul internaţional în 1995, iar în un an mai târziu a fost suspendată şase luni pentru dopaj. În 2008, a devenit campioană europeană la săritura în înălţime, atât în sală, cât şi în aer liber. La Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena a încheiat pe locul 8 în finala probei de săritura în înălţime. 

Fostul jucător de tenis George Cosac a fost împuternicit de Ministeul de Interne în noiembrie 2015 sî ocupe funcţia de preşedinte interimar la CS Dinamo după ce Elisabeta Lipă a fost numită la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi