Monaco, "piață" pentru greii Europei! United, ultimul cumpărător

Jose Mourinho a declarat săptămâna trecută că mai are nevoie de 2 jucători. Iar portughezul se ține de cuvânt...Presa din Anglia scrie că Man United vrea să le ia față celor de la Arsenal pe ultima sută de metri și să-l transfere pe Thomas Lemar. 60 milioane de euro cere AS Monaco pentru mijlocașul de 21 de ani, iar gruparea de pe ”Old Trafford” e gata să pună banii jos.

Lemar (foto: asmonaco.com) este planul de rezervă al lui Mourinho, care ar fi vrut să-l aducă pe ”Old Trafford” pe Ivan Perisic de la Inter - dar negocierile cu italienii s-au oprit din cauza prețului cerut de italieni, de aproape 53 milioane de euro. 

14 goluri și 17 pase decisive a reușit Lemar sezonul trecut, fiind un jucător de bază pentru campioana Franței. Toată vara asta, fotbalistul lui Monaco a fost legat de un iminent transfer pe ”Emirates”, dar Arsenal nu și-a exprimat niciodată clar punctul de vedere în negocierile cu francezii. Șefii lui Monaco au insistat pe faptul că Lemar ar mai trebui să stea încă un sezon la echipă, dar presa din Franța scrie că pentru 60 milioane de euro aceștia îi vor da drumul jucătorului până la finalul perioadei de transferări. 

De ”meserie” mijlocaș, Thomas Lemar (foto: asmonaco.com) poate jucala fel de bine și în atac. Iar asta este ceea ce admiră cel mai mult Mourinho la el. Pe deasupra, acesta se descurcă de minune să creeze spații pentru colegii din echipă, caz în care Pogba și Lukaku s-ar putea exprima mult mai bine în teren.

În plus, Lemar este mai tânăr decât Perisic (28 de ani) și este considerat dinj acest punct de vedere o variantă mai bună pe termen lung la Man United. Legat de o revenire iminentă la echipă, lui Zlatan Ibrahimovic șefii lui United i-au promis că va fi după ce se va retrage ”mâna dreaptă” a lui Mourinho, numai să-l convingă să revină la echipă Este informația vehiculată de către The Sun, care anunță că starul suedez (foto: manutd.com) este așteptat să semneze în curând o nouă înțelegere cu Man United.

Potrivit jurnaliștilor englezi, Mourinho consideră că suedezul este omul potrivit în teren în următorul sezon dar, în același timp, și cea mai bună ”cale de comunicare” între jucători și antrenor. ”Discutăm despre posibilitatea ca el să rămână cu noi. El simte că nu a dat totul sezonul trecut iar acum vrea mai mult, dar ne poate ajuta cred din a doua parte a sezonului. E în continuare accidentat, chiar dacă se reface uimitor. Dar el nu este disperat să joace mâine”, a declarat Mourinho la finalul Supercupei Europei cu Real Madrid. S-au vehiculat și sume, iar după ultimele informații Ibrahimovic ar fi mulțumit cu 260 00 euro pe săptămână. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi