Modificări importante în Top 10 transferuri internaţionale şi româneşti după vara anului curent

În vara anului 2016 am avut pate de mai multe mutări importante pe piaţa transferurilor, atât la nivel mondial, cât şi în ceea ce priveşte jucătorii români. În continuare vom vedea aceste mutări care arată cum cluburile mari reinvestesc banii în achiziţia de jucători.

Betano.ro - una dintre casele de pariuri cele mai apreciate de pariorii români - a realizat un grafic interesant al celor mai valoroase transferuri din istoria fotbalului, atât la nivel internaţionl, cât şi la nivelul ţării noastre.

betanoro-transfers-infographic-01.JPG

Paul Pogba revine la Manchester United pentru 105 milioane de euro

În această vară Gareth Bale a fost detronat din vârful topului internaţional. Dacă pentru galez Real Madrid plătea în 2013 101 milioane de euro, anul acesta Manchester United a achitat lui Juventus pentru Paul Pogba nu mai puţin de 105 milioane de euro.

3.70 este la Betano cota pentru gol marcat de Pogba în derby-ul Manchester-ului! PARIAZĂ ACUM >>>

Al doilea new entry în Top 10 transferuri internaţionale este cel al lui Gonzalo Higuain, care i-a trădat pe fanii napoletani după ce a ales să plece la rivala Juventus. În vistieria clubului condus de De Laurentiis au intrat însă 90 de milioane de euro, o sumă deloc de neglijat. Interesant este faptul că transferul lui Higuain este singurul din Top 10 cele mai scumpe transferuri internaţionale care nu implică măcar o echipă din Anglia sau Spania.

Higuain şi Juventus joacă sâmbătă cu Sassuolo în Torino, sud-americanul având la Betano cota 3.50 pentru primul gol din meci! PARIAZĂ ACUM >>>

Stanciu în top 4 transferuri româneşti

Nicolae Stanciu a fost cumpărat în această vară de Anderlecht pentru 7.8 milioane de euro, la care se mai pot adăuga 2 milioane de euro pentru bonusuri de performanţă. Prin această mutare mijlocaşul echipei naţionale a intrat în prima parte din Top 10 transferuri jucători români.

3.75 este la Betano cota pentru gol marcat de Stanciu la debutul în tricoul "violeţilor", în partida de duminică de pe teren propriu cu Charleroi! PARIAZĂ ACUM >>>

Suma achitată de belgieni pentru Stanciu este la distanţă foarte mare de suma record plătită pentru un fotbalist român. În 2003 Parma îl lua pe Adi Mutu de la Chelsea pentru 19 milioane de euro şi tot în acel an Cristi Chivu ajungea de la Ajax la AS Roma pentru 18 milioane de euro.

Dacă ne uităm peste topul sumelor plătite pe jucători români observăm că sunt 8 jucători pentru care s-au plătit peste 5.5 milioane de euro şi patru dintre ei au fost vânduţi de Steaua lui Gigi Becali.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi