Miza returnata la partida Astra Giurgiu - Lyon daca se acorda un penalty!

Ziua de joi, 28 August, poate fi o zi istorica pentru fotbalul giurgiuvean. Astra este la 90 minute distanta de a o elimina pe Lyon, o echipa cu renume in Europa si poate astfel obtine o calificare foarte importanta in grupele Europa League.  Cu ocazia celui mai important joc din istoria Astrei aceasta agentie de pariuri vine cu o promotie foarte interesanta. 

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand pe partida dintre Astra Giurgiu si Olympique Lyon vor fi rambursate in limita a 180RON daca se acorda un penalty pe durata meciului. Mai mult decat atat, indiferent daca se acorda sau nu un penalty, odata ce ati pariat pe una din aceste optiuni primiti automat sapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Aceasta promotie a fost oferita si la partida tur, atunci cand cei de la Astra au scos un penalty in minutul 80. Budescu l-a transformat si a dus scorul la 2-1. Astfel promotia s-a dovedit a fi una profitabila pentru cei care au pariat pe acest meci.

 promotie-astra-lyon.png

Termeni si conditii oferta penalty:
- Sunt luate in considerare doar pariurile de tipul Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand, plasate inainte ca meciul sa inceapa.
- Sunteti rambursat in limita sumei de 180RON, indiferent de numarul de pariuri plasate (atata timp cat plasati pariuri eligibile pentru aceasta promotie, iar suma pariurilor pierdute nu depaseste aceasta suma)
- Oferta este valabila doar daca acel penalty se acorda in primele 90 minute de joc + minutele de prelungire a fiecarei reprize in parte. Nu sunt luate in considerare eventuale reprize de prelungiri sau eventuale lovituri de departajare. 
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte sa poata fi retras. Daca ati primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie sa rulati suma de 540RON inainte sa puteti solicita o retragere. Aveti un termen de 30 zile sa indepliniti conditiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:
- Pentru a primi cele sapte rotiri la Starburst trebuie sa plasati cel putin un pariu pe una din optiunile de pariere Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand.
- Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile vineri, intre orele 13:00 si sambata, orele 01:59.
- Suma de bani castigata la Starburst trebuie rulata o data inainte sa poata fi retrasa. Daca ati castigat 60RON, trebuie sa rulati apoi suma de 60RON inainte sa puteti retrage bonusul. Conditiile de rulaj trebuie indeplinite pana sambata dimineata la orele 01:59.

Exemplu de pariuri si cote care se califica pentru aceasta promotie:
Astra - Lyon: Scor Corect: 1-0 @ 8.00
Astra - Lyon: Scor Corect: 2-2 @ 15.00
Astra - Lyon: Scor Corect: 1-3 @ 21.00
Astra - Lyon: Pauza/Final: x/2 @ 5.75
Astra - Lyon: Pauza/Final: 2/x @ 15.00
Astra - Lyon: Pauza/Final: 1/2 @ 34.00

Oferta este valabila la aceasta casa de pariuri online, care pe langa aceasta promotie va ofera si un bonus de pana la 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi