Miza minima si castiguri maxime la Pariloto

Pariloto se adreseaza in special pariorilor incepatori, pariori care pariaza de placere. De aceea, cei de la Pariloto au fost una din primele agentii din Romania care au impus miza minima de 1 leu, un avantaj pentru agentia de cartier care vrea sa atraga cat mai multi clienti. Totusi, aceste oferte au la randul sau dezavantaje.

pariloto.gif

Multi pariori prefera sa parieze la o casa de pariuri unde suma minima este 2 lei, pentru ca ar prezenta mai multa seriozitate, un principiu gresit. Chiar daca agentia de pariuri are miza minima de doar 1 leu, cu siguranta isi va onora toate castigurile in eventualitatea inscrierii acestora pe bilet. In ceea ce priveste limitarea de castiguri la pariloto, castigul maxim admis pe bilet este de 200 000 lei.

Un plus pentru cei de la Pariloto poate fi faptul ca in eventualitatea in care un jucator prezinta un bilet de pariu cu o suma totala de pariere mai mare decat cea admisa pentru pariu fixata de C.N.L.R , cei de la Pariloto vor aplica o negociere cu clientul, prin care se discuta o intelegere convenabila : atat pentru client, cat si pentru C.N.L.R . Acordul final al acestei negocieri si validarea pariului se face de catre Sistemul Central.

UPDATE: La Pariloto nu se mai poate paria. Va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi