Mititelu își face brutărie pentru Dragomir și execută silit echipa națională! Toți tricolorii trec la Craiova!

Mititelu are gânduri mari dacă își primește banii de la FRF, de la Dragomir și Mircea Sandu. Își face brutărie și vrea să joace în Liga Campionilor cu fotbaliștii luați de la națională!

Ca să nu fie luat pe nepregătite de cele 255 de milioane de euro de pe urma procesului contra pârâților Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, Adrian Mititelu a tocmit deja antrenor pentru noua superechipă a Craiovei.

Nicolo Napoli este cel care va avea pe mână un buget comparabil cu Realului sau cu al lui Manchester United. Reputatul tehnician s-a dus deja în Italia ca să caute jucători. Luni a stat la o cafea pe datorie cu Higuain, iar marți s-a întâlni într-un parc cu Salah și De Rossi. 

„Mai avem nevoie de 3-4 jucători de valoare ca să ne completăm lotul”, ne-a declarat Mititelu, care a explicat că „Sandu Mircea” nu are nimic pe numele lui, astfel că se va trece la executarea silită a Federației Române de Fotbal. 

„Vom executa silit echipa națională, deci toți jucătorii vor fi ai Craiovei, de la Tătărușanu, până la Stanciu și Florin Andone. Pe Cristoph Daum o să-l luăm translator, pentru meciurile din Liga Campionilor cu Bayern Munchen”, a anunțat olteanul, care s-a gândit și la viitorul rol al lui Răzvan Burleanu: „El este elegant, este bun orator, are multă diplomație... fotbalul românesc duce lipsă de așa intelectuali, dar am făcut organigrama și ne lipsește un brancadier, așa că îl vom folosi pe acest post”.

Mititelu va face să se împlinească una dintre cele mai insistente dorințe ale microbiștilor români: își va redeschide brutăria pe care o avea în tinerețe și îl va obliga să muncească acolo pe Mitică Dragomir.

„Nu îi vreau răul lui Dragomir. Voi cere ca anii de închisoare să se schimbe în ani de muncă în folosul comunității din Craiova. Îi tot auzeam pe suporteri strigând «Mitică la brutărie». Acesta e cadoul meu pentru fani, să fie alături de mine și de noua noastră echipă, care de fapt este cea veche, doar că mi s-au furat ani din viață și mi s-a distrus tinerețea”, s-a descărcat finanțatorul alb-albatru, în buza tribunalului. 

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Credit foto: gazeta sporturilor, 6 martie 2012

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii