Miss Italia 2015, Alice Sabatini s-a întors pe teren. Baschetul e viaţa ei

La un an după ce a fost aleasă "Miss Italia", frumoasa Alice Sabatini s-a întors pe terenul de baschet. A semnat cu echipa de liga a doua, Stelle Marine Ostia. În vârstă de 20 de ani, Alice a visat mereu să ajungă o mare jucătoare de baschet. Are doar 1,78, dar în momentul în care a ales să facă modă era considerată una dintre cele mai promiţătoare extreme din baschetul italian. Fata nu vrea să renunţe nici la studii, ea fiind studentă în ultimul an la Chimie și Tehnologie Farmaceutică.

Alice niciodată nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte să revină pe terenul de baschet, iar noi suntem bucuroşi să-i urăm bun venit! Este îndrăgostită atât de mult de baschet, încât acesta a devenit un mod de viaţa pentru ea. Profesionalismul, sensibilitatea şi abnegaţia de care dă dovadă o va propulsa printre jucătoarele de valoare ale campionatului şi va ajuta echipa în drumul ei către succes. Bun venit, Alice, şi cele mai calde urări din partea noastră!,

---scrie pe site-ul oficial al clubului

Imediat după ce a câştigat titlul de "Miss Italia", Alice Sabatini (foto: ansa.it) a prins un contract în televiziune şi a fost distribuită în mai multe programe de divertisment. Fata nu s-a acomodat însă cu reflectoarele şi s-a întors pe terenul de baschet, sport în care este campioană naţională la junioare. Alice speră ca actuala ei echipă să fie rampa de lansare spre prima divizie din Italia, unde a fost la un pas să ajungă înainte să cucerească titlul de "Miss". Ea va debuta pentru noua sa echipă în meciul din această seară, cu Pallacanestro Roma.

 

Foto: gazzetta.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi