Misiune „vechiul derby”: primești până la 100RON dacă pariezi pe Steaua vs Rapid

Peste 40.000 de microbiști vor lua cu asalt „Arena Națională” pentru a urmări pe viu super confruntarea dintre CSA Steaua și Academia Rapid. Cu ocazia derby-ului programat pe 14 aprilie de la ora 19:45, Betano.ro continuă promoția „misiuni”, care aduce un plus de distracție și extra premii celor care acceptă provocarea. Pașii fiecărei misiuni sunt simpli și constau în plasarea unor pariuri pe anumite meciuri, cu scopul final de a primi un Full Bet, indiferent de rezultatul acelor pariuri. După o primă misiune pe FCSB - Craiova, a doua misiune este să pariezi live pe „vechiul derby” și, dacă o accepți, primești un Full Bet de până la 100RON. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol și să urmezi instrucțiunile.

Pariază pe Steaua vs Rapid și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

  1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
  2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
  3. Plasează un pariu simplu live (după fluierul de start) pe meciul din Liga 4 dintre CSA Steaua și Academia Rapid (14 aprilie, ora 19:45). Alege piețe LIVE și cu o cotă de minimum 1.90. Miza minimă trebuie să fie 20RON.
  4. Primești înapoi 50% din miza plasată de tine indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!
     

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
  • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple live.
  • Full Bet-ul este valabil până la data de 18 aprilie și poate fi jucat doar pe cote de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: După ce începe meciul, mizezi 100RON pe victoria gazdelor. Indiferent că pariul este câștigător sau pierzător, primești un Full Bet în valoare de 50RON. Dacă plasezi Full Bet-ul pe cotă 1.80 și câștigi, vei primi în cont 50x1.80=90RON bani reali, pe care își poți retrage fără condiții de rulaj.

Nu uita că Betano.ro are o ofertă sportivă foarte bogată pe derby-ul dintre Steaua și Rapid care conține peste 60 de piețe de pariuri, așa cum ți-am arătat ieri în ACEST ARTICOL.

Pariază pe Steaua vs Rapid și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!