MISIUNE tenis: primești până la 200RON indiferent de rezultatele pariurilor pe Roland Garros

Turneul de tenis de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, este în plină desfășurare. Este perioada ideală să faci profit și din pariuri pe tenis, chiar dacă nu ești „doctor” în acest  sport. În fiecare zi, specialiștii noștri îți dau ponturi câștigătoare. „Misiunea tenis”, pe care ți-o propune Betano.ro, adaugă un plus de atractivitate acestei competiții, pentru că beneficiezi de un Full Bet în valoare de până la 200RON dacă plasezi 6 pariuri live simple pe meciurile de tenis, în perioada 27 mai - 2 iunie. Indiferent de rezultatele acestor pariuri, primești înapoi 30% din miză, bani pe care îi poți transforma apoi în fonduri reale. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol, să pariezi și să te bucuri de spectacolul oferit de „sportul alb”.

Pariază pe meciurile de la Roland Garros și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON de la Betano?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează șase pariuri live simple (câte un bilet per meci) pe orice meci din turneul Roland Garros care se desfășoară între 27 mai și 2 iunie. Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.80, iar miza minimă eligibilă este 5RON.
 4. Primești înapoi 30% din mizele plasate, indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!


Participă la concursul Cupa Mondială PariuriX și câștigă un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!
 

Termeni și condiții Misiune tenis

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din competiția Roland Garros care au loc între 27 mai 2018 și 2 iunie 2018
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai până la data de 4 iunie, ora 23:59, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Exemplu: Pariezi câte 100RON pe 6 pariuri simple live, la cote de minim 1.80. Vei primi înapoi 30+30+30+30+30+30=180RON, indiferent de rezultatele acestor pariuri. Trebuie să pariezi suma de 180RON pe o cotă minimă 1.50, pe un eveniment programat înainte de data de 5 iunie 2018. Să spunem că o joci pe victoria Concordiei Chiajna contra lui ACS Poli Timișoara (2 iunie, ora 21:30), la o cotă reală de 2.50. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 450RON, bani pe care îi poți retrage.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi toate pariurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe meciurile de la Roland Garros și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!