Misiune-spectacol: primești până la 100RON dacă pariezi pe finala Eurovision 2018

Betano.ro îți propune o misiune specială în acest weekend. După ce o îndeplinești, primești un Full Bet în valoare de până la 100RON. Ce trebuie să faci? E foarte simplu: plasează două pariuri simple pe finala concursului de muzică Eurovision 2018, de pe 12 mai (ora 22:00) și primești înapoi 50% din mize, indiferent de rezultatul pariurilor. Pariezi, te lași purtat pe aripile muzicii și câștigi premiul. Ce poate fi mai reconfortant pentru o seară de sâmbătă? Urmează instrucțiunile și transformă apoi premiul în bani cash. Intră acum pe linkurile speciale din acest articol și acceptă provocarea!  

Pariază pe finala Eurovision și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 2 pariuri live simple pe finala Eurovision 2018 de pe 12 mai, ora 22:00, înainte de începerea spectacolului. Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.80, iar miza minimă eligibilă este 10RON.
 4. Primești înapoi 50% din mizele plasate indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru finala Eurovision 2018.
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până la data de 15 mai 2018, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Înainte de începerea spectacolului, pariezi 100RON pe succesul reprezentanților Ciprului (cotă 2.00) și 100RON pe o victorie a Norvegiei (cotă 20.00). Vei primi înapoi 50 + 50=100RON indiferent de rezultele pariurilor. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe victoria lui FCSB contra CS U Craiova (14 mai, ora 20:45, în Liga I), la cota 1.88. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 188RON, bani pe care îi poți retrage.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune.
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege selecțiile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe finala Eurovision și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!