Misiune pentru titlu: primești până la 200RON dacă pariezi pe ultima etapă a play-off-ului Ligii I Betano

Cine crezi că va câștiga titlul de campioană a României în acest sezon: CFR sau FCSB? Răspunsul îl vom afla la finalul meciurilor CFR vs Viitorul și FCSB vs Astra, programate pentru 20 mai, de la ora 20:45. La fel de interesantă este lupta pentru locul al treilea în clasament, în care sunt implicate Viitorul, CS U Craiova și Astra. Oltenii joacă la Iași, contra lui CSMS Poli, în aceeași zi și la aceeași oră.

Betano.ro te provoacă să intri într-o „misiune pentru titlu”, care presupune să plasezi 3 pariuri cu minim două selecții, care să conțină minim unul dintre cele trei meciuri decisive pentru configurația finală a ierarhiei Ligii I Betano. Dacă accepți provocarea, indiferent de rezultatele pariurilor, primești înapoi 30% din mize, sub forma unui Full Bet de până la 200RON. Pariază și bucură-te de fotbal fără să ai emoții că vei pierde toți banii. Tot ce trebuie să faci ca să intri în joc este să accesezi linkurile speciale din acest articol, să te distrezi și vei fi răsplătit cu fonduri suplimentare pentru a paria.

Pariază pe ultima etapă din play-off și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții per bilet, dintre care minim una să fie din meciurile CFR vs Viitorul, FCSB vs Astra sau CSU Craiova vs CSMS Poli Iași, programate pentru duminică, 20 mai, de la ora 20:45. Cota minimă per bilet trebuie să fie 2.50, iar miza minimă eligibilă este 10RON per bilet.
 4. Primești înapoi 30% din mizele plasate indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Oferta este valabilă doar pentru următoarele meciuri din Playoff-ul Ligii 1 Betano: CSMS Poli Iaşi vs U. Craiova, FCSB vs Astra Giurgiu sau CFR Cluj vs Viitorul Constanța și fiecare bilet plasat trebuie să conțină cel puțin un meci din cele de mai sus.
 • Toate cele 3 bilete plasate trebuie să fie stabilite până cel târziu vineri, 24 mai 2018, ora 23:59.
 • Full Betul poate fi folosit până la data de 25 mai 2018.
 • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5)

De exemplu, plasezi 3 bilete:

 1. Caen vs PSG „2” (cotă 1.83), FCSB vs Astra „1” (cotă 1.30) și CFR vs Viitorul „1” (cotă 1.26). Miză: 100RON, cotă finală: 2.99
 2. CSMS Iași vs CS U Craiova „2” (cotă 1.90) și Celta Vigo vs Levante „1” (cotă 1.75). Miză: 100RON, cotă finală: 3.32
 3. CFR vs Viitorul „1” (cotă 1.26), Valencia vs Deportivo La Coruna „1” (cotă 1.38) și Villarreal vs Real Madrid „X2” (cotă 1.50). Miză: 100RON, cotă finală: 2.6

Indiferent de rezultatele acestor pariuri, vei primi înapoi 30 + 30 + 30 = 90RON. Trebuie să pariezi suma de 90RON pe o cotă minimă 1.50, până la data de 25 mai. Să spunem că pariezi pe victoria lui Deportes Temuco contra lui San Luis de Quillmota (Chile, 21 mai, ora 22.00), la o cotă de 1.93. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 173RON, bani pe care îi poți retrage.

Misiunile Betano - în ce constau acestea?

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune.
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.  

Pariază pe ultima etapă din play-off și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi