MISIUNE MONDIALĂ: primești până la 100RON pariind pe Argentina vs Croația

Betano.ro continuă seria Misiunilor cu provocarea de a paria pe un super duel de la Cupa Mondială între America de Sud și Europa, cele două continente fiind reprezentate de Argentina și, respectiv, Croația (21 iunie, ora 21:00). Argentinienii trebuie să spele rușinea acelui 1-1 cu Islanda din meciul de debut, iar croații pot obține calificarea în optimile de finală încă din a doua etapă a fazei grupelor. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul este să intri pe linkurile din acest articol și să urmezi instrucțiunile simple ale Misiunii: plasezi un pariu simplu pe „scor corect oricând”, cu miza minimă 20RON, iar dacă pariul este pierzător primești 50% din miză sub forma unui Full Bet, în limita a 100RON. În plus, participi la „Penalty-ul Norocos” care îți poate oferi până la 20 de Rotiri Gratuite la videoslot-ul Football Champions Cup! 

Pariază pe Argentina vs Croația și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON de la Betano?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu pe „scor corect oricând” în meciul Argentina vs Croația (21 iunie, ora 21:00), de la CM 2018. Miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Dacă pariul este pierzător, primești înapoi 50% din miza plasată sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei, împreună cu dreptul de a participa la „Penalty-ul Norocos” care îți poate oferi până la 20 de Rotiri Gratuite la videoslot-ul Football Champions Cup!

Termeni și condiții Misiune

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 21/06/2018, ora 20:55.
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai până la data de 22 iunie, ora 23:59, pe o cotă de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. 

Exemplu: Pariezi 200RON că Argentina câștigă cu 2-0, dar meciul se termină cu alt scor. Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultatul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50, pe piețe din repriza secundă. Să spunem că o joci pe o cotă de 2.40 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 240RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Penalty-ul Norocos va fi activat în contul tău în decurs de 24 de ore după ce meciul s-a încheiat. Poți câștiga între 3 și 20 de Rotiri Gratuite
 • Rotirile Gratuite pe care le vei câștiga din Penalty-ul Norocos sunt disponibile până la ora 23:59, pe 25/06
 • Profiturile realizate din Rotirile Gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate cash în contul tău
 • Fiecare Rotire Gratuită are o valoare de 0.20lei
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe Argentina vs Croația și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!