Misiune Liga 1 Betano: primești până la 200RON indiferent de rezultatele pariurilor

Betano.ro continuă seria de „misiuni”. Pașii fiecărei misiuni sunt simpli și constau în plasarea unor pariuri pe anumite meciuri, cu scopul final de a primi un Full Bet, indiferent de rezultatele acelor pariuri. A treia provocare este despre meciurile din weekendul 20-23 aprilie din Liga I Betano. Lupta continuă, atât pentru titlul de campioană, cât și pentru evitarea retrogradării. Dacă accepți misiunea, ai parte de extra distracție și de premii pe care le poți transforma în bani cash. Plasează 4 pariuri simple pe patru meciuri din primul eșalon și primești un Full Bet de până la 200RON, indiferent de rezultatele pariurilor. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol și să urmezi instrucțiunile.

Pariază pe Liga I și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Alege piețe ale meciurilor Ligii 1 Betano din intervalul 20-23 aprilie 2018. Plasează 4 pariuri simple (1 pariu per meci) cu o cotă de minimum 1.70 și miză minimă de 20RON per pariu.
 4. Primești înapoi 25% din mizele plasate de tine indiferent de rezultatele pariurilor, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din Liga 1 Betano (Play-off și Play-out) programate în intervalul 20-23 aprilie și pentru pariuri plasate înainte de fluierul de start sau după ce meciul a început.
 • Full Bet-ul este valabil până la data de 27 aprilie și poate fi jucat doar pe cote de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

       Exemplu: Pariezi 100RON pe egal la Viitorul - FCSB (cotă 4.00), 100RON pe victorie Juventus București vs Gaz Metan Mediaș (cotă 2.65), 100RON pe victorie Concordia Chiajna vs FC Voluntari și 100RON pe egal la Astra vs CS U Craiova (3.10). Vei primit 25+25+25+25 = 100RON indiferent de rezultatele acestor pariuri. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă de minim 1.50. Să spunem că o joci pe X2 la Poli Iași vs Astra (cotă 1.57), de pe 26 aprilie. Dacă pariul e câștigător, primești 157RON, bani pe care îi poți retrage.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 1. Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 2. Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru „Misiunea Liga I”
 3. Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 4. Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe Liga I și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!