Misiune Finala Ligii Europa: primești până la 200RON dacă pariezi pe Olympique Marseille vs Atletico Madrid

Betano.ro continuă seria misiunilor cu o provocare de gală: dacă plasezi un pariu live simplu în prima repriză a finalei Europa League de pe 16 mai (ora 21:45), în care joacă Olympique Marseille și Atletico Madrid, primești un Full Bet având ca valoare jumătatea mizei, până la 200RON. Urmează instrucțiunile simple ale misiunii și câștigă premiul pe care îl poți transforma în bani cash. Tot ce trebuie să faci ca să intri în joc este să accesezi linkurile speciale din acest articol, să te distrezi și vei fi răsplătit cu fonduri suplimentare pentru a paria.  

Pariază pe finala Europa League și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu live în timpul primei reprize a finalei Europa League, dintre Olympique Marseille și Atletico Madrid, de miercuri, 16 mai, ora 21:45. Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.60, iar miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din miza plasată indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Liga Europa Olympique Marseille - Atletico Madrid (16/05, 21:45) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Full Betul poate fi folosit doar pe piețe live din repriza secundă.
 • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5)

Exemplu: După ce a început meciul, pariezi 200RON pe „peste 1.5 goluri în prima repriză” (cotă 3.50). Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultatul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50, în repriza secundă. Să spunem că pariezi că trofeul va fi ridicat de echipa franceză (cotă 2.60 în acest moment). Dacă pariul e câștigător, primești în cont 260RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la partida Olympique Marseille vs Atletico Madrid, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru finala Europa League.

Misiunile Betano - în ce constau acestea?

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune.
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe finala Europa League și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi