MISIUNE Finala Ligii Campionilor: primești până la 200RON indiferent de rezultatul pariului pe Real Madrid vs Liverpool

Stadionul Olimpic din Kiev găzduiește finala Ligii Campionilor la fotbal (26 mai, de la ora 21:45). Va fi o confruntare de totul sau nimic între cele mai ofensive echipe din acest sezon: Real Madrid și Liverpool. Cu această ocazie, Betano.com îți oferă posibilitatea de a participa la o nouă misiune, la finalul căreia câștigi un Full Bet de până la 200RON. Este foarte simplu ce trebuie să faci: intră pe linkurile speciale din acest articol și plasează un pariu simplu pe piețe din prima repriză. Indiferent de rezultatul acestui pariu, primești înapoi jumătate din miză drept premiu. Urmează instrucțiunile, pariază relaxat și transformă premiul în bani cash. 

Pariază pe finala Ligii Campionilor și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile


Cum câștig full bet-ul de 200RON de la Betano?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu pe piețe din prima repriză a finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool, de pe 26 mai (ora 21:45). Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.60, iar miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din miza plasată, indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!


Termeni și condiții Misiune Finala Ligii Campionilor

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool (de pe 26 mai, 21:45) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai pe piețe din repriza a doua a meciului, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Exemplu: Pariezi 200RON că Real Madrid va conduce la pauză (cota 2.65). Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultatul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50, pe piețe din repriza secundă. Să spunem că o joci pe egal după 90 de minute, la cota 3.00. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 300RON, bani pe care îi poți retrage.


Plasează acum pariuri cu marjă 0% și profită de gama largă de opțiuni!

Pe lângă această misiune, Betano.com oferă Marja 0 pentru piața „Rezultat final” la partida Real Madrid vs Liverpool, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru finala Ligii Campionilor. De asemenea, cei care joacă la Betano au la dispoziție pentru marea finală peste 300 de piețe de pariuri, cu peste 1,500 de posibile pariuri. 

Pariază acum pe finala UCL Real Madrid vs Liverpool!

 

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe finala Ligii Campionilor și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!