Misiune derby: primești până la 200RON dacă pariezi pe FCSB vs CS U Craiova

Meciul dintre FCSB și CS U Craiova de pe 9 aprilie (ora 20:45) este mai mult decât un super meci din Liga I dacă joci la Betano. Această casă de pariuri online a lansat un nou serviciu pentru pariori, numit „misiuni”, care îți aduce un plus de distracție și un plus de premii dacă accepți provocarea. Pașii fiecărei misiuni sunt simpli și constau în plasarea unor pariuri pe anumite meciuri, cu scopul final de a primi un Full Bet, indiferent de rezultatul pariurilor. Prima misiune este chiar pentru derby-ul Ligii I din a doua zi de Paști și, dacă o accepți, primești un Full Bet de până la 200RON. Tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile speciale din acest articol și să urmezi instrucțiunile.

Pariază pe FCSB vs CS U Craiova și câștigă premiul pentru prima misiune!

Cum câștig premiul?

  1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum
  2. Vizitează secțiunea „Misiuni”. Da click pe „Începe misiune”
  3. Plasează un pariu simplu (înainte de fluierul de start sau după ce meciul a început) pe meciul din Liga 1 Betano FCSB - Univ. Craiova (09 aprilie, ora 20:45). Alege piețe din prima repriză și cu o cotă de minimum 1.90. Miza minimă trebuie să fie 20RON.
  4. Primești înapoi 50% din miza plasată de tine indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
  • Oferta este valabilă doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
  • Full Bet-ul este valabil până la data de 13 aprilie și poate fi jucat doar pe cote de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Mizezi 100RON că se ca înscriu minim două goluri în prima repriză a derby-ului. Indiferent că pariul este câștigător sau pierzător, primești un Full Bet în valoare de 50RON. Dacă plasezi Full Bet-ul pe cotă 2.00 și câștigi, vei primi în cont 50x2=100RON bani reali, pe care își poți retrage fără condiții de rulaj.

Pariază pe FCSB vs CS U Craiova și câștigă premiul pentru prima misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!