Misiune Derby în Oltenia: primești până la 200RON dacă pariezi pe CS U Craiova vs FCSB

Tribunele stadionului „Ion Oblemenco” vor fi arhipline cu ocazia marelui derby dintre CS U Craiova și FCSB. Se anunță o confruntare pe viață și pe moarte, iar Betano.ro îți oferă un motiv în plus să o urmărești cu ocazia lansării unei noi provocări, care îți aduce un Full Bet de până la 200RON. Accept-o și transformă premiul în bani cash! Misiunea „Derby în Oltenia” nu este deloc imposibilă, ci oferă garanția îmbinării distracției cu un câștig substanțial. Tot ce trebuie să faci ca să intri în joc este să accesezi linkurile speciale din acest articol și să plasezi un pariu simplu pe meciul de pe 14 mai (ora 20:45). Primești înapoi 50% din miză, indiferent de rezultatul pariului. 

Pariază pe CS U Craiova vs FCSB și câștigă premiul pentru această misiune!

Cum câștig premiul?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu pre-meci sau live pe derby-ul din Liga 1 Betano dintre CS U Craiova și FCSB, de luni 14 mai, ora 20:45. Cota minimă per pariu trebuie să fie 1.80, iar miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din miza plasată indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Ce trebuie să mai știu?

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Liga 1 Betano dintre CS U Craiova și FCSB (14/05, 20:45) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5)

Exemplu: Pariezi 200RON pe victorie FCSB (cotă 2.02). Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultatul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe egal în finala Europa League (16 mai, ora 21:45), între Olimpique Marseille și Atletico Madrid, la o cotă de 3.70. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 370RON, bani pe care îi poți retrage.

Pe lângă această misiune, Betano oferă Marja 0 la partida CS U Craiova vs FCSB, însemnând că la acest operator găsești cele mai bune cote de pe piață pentru meciul din Bănie.

Misiunile Betano

Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași. 

 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Promoții > Misiuni și vezi misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune.
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce pariezi pe toate meciurile. După ce pariurile sunt stabilite, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe CS U Craiova vs FCSB și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!