MISIUNE CUPA MONDIALĂ: primești până la 100RON în următoarele trei zile!

Etapa a doua a fazei grupelor de la Cupa Mondială 2018 ne-a oferit până acum meciuri captivante. Show-ul abia a început! Mai sunt trei zile în care echipele care s-au impus în prima rundă vor dori să își asigure calificarea în „optimi”, iar cele care au pornit cu stângul vor încerca să revină în cărți. În acest context, Betano.ro lansează o nouă Misiune Mondială. Provocarea este să plasezi patru pariuri multiple (bilete cu minim două selecții), cu minim una dintre selecții din meciurile care se joacă în perioada 22-24 iunie la Cupa Mondială, și primești un premiu de până la 100RON sub forma unui Full Bet. Intră pe link-urile speciale de mai jos, acceptă misiunea și câștigă bani în timp ce savurezi spectacolul sportiv!

Pariază pe Cupa Mondială și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Cupa Mondială?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 4 bilete cu minim 2 selecții fiecare, dintre care minim una să fie din meciurile jucate la Cupa Mondială în perioada 22 - 24 iunie. Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă eligibilă pe bilet este de 2.50.
 4. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești înapoi 25% din mizele plasate, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Termeni și condiții Misiune Cupa Mondială

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Biletele tip sistem (duble, triple etc) nu sunt eligibile în cadrul Misiunii. 
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Fiecare pariu multiplu eligibil trebuie să conțină minim o selecție din meciurile jucate la Cupa Mondială în perioada 22-24 iunie. Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 2.50.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 24 iunie 2018, ora 22:30.
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai până la data de 27 iunie, ora 23:59, pe o cotă de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. 

Exemplu: Plasezi 4 pariuri multiple cu mize de 100RON, pe fiecare dintre ele existând o selecție din meciurile care se joacă la Cupa Mondială în zilele de 22, 23 și 24 iunie. Vei primi înapoi 100RON (25 + 25 + 25 + 25), indiferent de rezultatele pariurilor. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50, până la data de 27 iunie (ora 23:59). Să spunem că o joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 200RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Cupa Mondială?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!