MISIUNE MONDIALĂ CÂȘTIGĂTORII: primești până la 200RON pariind pe cine se califică din grupe!

Începe etapa a treia a fazei grupelor Cupei Mondiale 2018. În perioada 25-28 iunie, vom avea fiecare zi meciuri decisive pentru calificarea în optimile de finală ale competiției, iar Betano.ro te provoacă să pariezi pe echipele care ajung în această fază a competiției. „Misiunea Mondială câștigătorii” este foarte simplă: plasezi două pariuri simple pe piața pariurilor speciale pe grupe, iar dacă ele sunt pierzătoare primești jumătate din miza totală, sub forma unui Full Bet în valoare de până la 200RON. Intră în misiune prin link-urile speciale din acest articol și trăiește emoția „mondialului” rusesc!

Plasează pariuri speciale pe grupe și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON din Misiunea Mondială Câștigătorii?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 2 bilete simple pe piețe legate de câștigătorii Grupei, cum ar fi „Câștigător grupă”, „Se califică din grupă”, „Dublu care avansează”, „Ordinea corectă la final” sau/și „Locul 4”. Miza minimă eligibilă este 10RON per pariu.
 4. Dacă pariurile sunt pierzătoare, primești înapoi 50% din mizele plasate, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Termeni și condiții Misiune Cupa Mondială câștigătorii

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri pe piețe legate de câștigătorii Grupei, cum ar fi „Câștigător grupă”, „Se califică din grupă”, „Dublu care avansează”, „Ordinea corectă la final” sau/și „Locul 4”.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 28 iunie 2018, ora 16:30.
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai până la data de 30 iunie, ora 23:59, pe o cotă de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. 

Exemplu: Pariezi 200RON că Rusia câștigă grupa A și 200RON că Nigeria termină pe locul 4 în Grupa D, dar Rusia termină pe locul 2, iar Nigeria pe locul 3 în grupele lor. Vei primi înapoi 200RON (100 + 100). Trebuie să pariezi suma de 200RON pe o cotă minimă 1.50, până la data de 30 iunie (ora 23:59). Să spunem că o joci pe o cotă de 1.60 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 320RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Plasează pariuri speciale pe grupe și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!