MISIUNE CM 2018: primești până la 200RON indiferent de rezultatul pariului pe câștigătoarea Cupei Mondiale

Turneul final al Cupei Mondiale (14 iunie - 15 iulie, în Rusia) aduce față în față cele mai puternice echipe naționale de pe toate continentele. Vor fi 64 de partide în urma cărora se va decide cea mai bună echipă din lume, iar Betano te provoacă să pui cap la cap cunoștințele despre fotbal și informațiile de ultimă oră pentru a indica numele câștigătoarei competiției. Dacă accepți „Misiunea câștigătoarea mondialului”, primești un Full Bet în valoare de până la 200RON indiferent dacă ai anticipat corect sau nu. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu simplu pe echipa care va ridica trofeul și primești înapoi 50% din miză, indiferent de rezultatul pariului. Intră pe linkurile speciale din articol și arată tuturor cât de bine te pricepi la fotbal.

Pariază pe câștigătoarea mondialului și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON de la Betano?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu pe câștigătoarea Cupei Mondiale din Rusia (14 iunie - 15 iulie 2018). Miza minimă eligibilă este 20RON.
 4. Primești înapoi 50% din miza plasată, indiferent de rezultatul pariului, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei!

Termeni și condiții Misiune 

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 14/06/2018, ora 17:00.
 • Oferta este valabilă doar pentru ce echipă va câștiga Mondialul (selecția Câștigător), iar pariurile vor putea fi plasate până pe 14 iunie, ora 17:59.
 • Full Bet-ul poate fi folosit numai până la data de 25 iulie, ora 23:59, pe o cotă de minim 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Exemplu: Pariezi 200RON că Brazilia va fi noua campioană mondială. Vei primi înapoi 100RON indiferent de rezultatul pariului. Trebuie să pariezi suma de 100RON pe o cotă minimă 1.50, pe piețe din repriza secundă. Să spunem că o joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 200RON, bani pe care îi poți retrage.

Ar mai trebui spus că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Descoper-o și tu acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe câștigătoarea mondialului și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!