Misiune Betano: primești până la 400RON dacă pariezi pe Cupa Mondială!

Cupa Mondială 2018 se încheie cu două meciuri spectaculoase. Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17:00, se joacă finala mică Belgia vs Anglia, iar duminică, 15 iulie, de la ora 18:00, Franța și Croația se întâlnesc în Marea Finală. În acest weekend, Betano.ro îți propune o nouă Misiune Mondială: plasează un pariu simplu premeci pe una dintre cele două confruntări, pe piețele indicate mai jos, și, dacă este câștigător, primești jumătate din miza plasată sub forma unui Full Bet de până la 400RON. Acceptă provocarea, intră pe link-urile speciale din aceast articol și câștigă premiul pe care îl poți transforma foarte simplu în bani cash!

Pariază pe Cupa Mondială și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Marea Finală?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu premeci pe piețele „Rezultat meci & Peste/Sub”, „Rezultat meci/Ambele echipe să încrie” și/sau „Ambele echipe să înscrie & Peste/Sub”, pe meciul Belgia vs Anglia de pe 14 iulie, de la 17:00, sau pe meciul Franța vs Croația, de pe 15 iulie, de la ora 18:00. Miza minimă eligibilă este 40RON, iar cota minimă este 2.00.
 4. Dacă pariul este câștigător, primești înapoi 50% din miză, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 400 de lei!

Termeni și condiții Misiune Marea Finală

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 40RON, iar cota minimă eligibilă este 2.00.
 • Oferta este valabilă doar pentru finala mică a Cupei Mondiale (14 iulie 2018, ora 17:00) și pe finala mare (15 iulie 2018, ora 18:00) și doar pentru pariurile plasate înainte de startul partidei pe piețele de pariere: „Rezultat meci Peste/Sub”, „Rezultat meci/Ambele echipe să încrie” și/sau „Ambele echipe să înscrie & Peste/Sub”.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 15 iulie 2018, ora 17:50. 
 • Full Bet-ul va fi creditat în contul tău după meci și îl vei putea folosi doar până la data de 22 iulie 2018, ora 23:59. Full Bet-ul poate fi folosit pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

 Exemplu: Pariezi 800RON pe selecția „victorie Franța și peste 2.5 goluri” în marea finală. Dacă pariul e câștigător, vei primi înapoi 400RON pe care trebuie să îi pariezi până pe 22 iulie, ora 23:59 la o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 800RON, bani pe care îi poți retrage.

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe Cupa Mondială și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi