Misiune Betano: primești până la 200RON pentru un pariu pe semifinalele Cupei Mondiale

Betano.ro continuă seria Misiunilor Mondiale cu o provocare la nivel înalt, recompensată cu un premiu pe măsură: dacă plasezi un pariu simplu live câștigător pe una din semifinalele Cupei Mondiale - Franța vs Belgia (10 iulie, ora 21:00) sau Croația vs Anglia (11 iulie, ora 21:00) - primești un Full Bet cu valoarea a 50% din miză, până la 200RON, pe care îl poți transforma foarte ușor în bani cash. Intră pe link-urile speciale din acest articol, distrează-te și mărește-ți șansele de câștig participând la misiunea din semifinale!

Pariază pe semifinalele Cupei Mondiale și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON din Misiunea semifinalele Cupei Mondiale?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu live pe „Rezultat final” sau „Total Goluri Peste/Sub (sau cele Suplimentare)” pe Franța vs Belgia (10 iulie, ora 21:00) sau pe Croația vs Anglia (11 iulie, ora 21:00), la Cupa Mondială. Miza minimă eligibilă este 20RON, iar cota minimă este 1.80.
 4. Dacă pariul e câștigător, primești înapoi 50% din miză, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 de lei.

Termeni și condiții Misiune semifinalele Cupei Mondiale

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 20RON, iar cota minimă eligibilă este 1.80.
 • Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile din faza semifinalelor din Cupa Mondială și doar pentru pariurile plasate live  pe partidele cu următoarele piețele de pariere: „Rezultat final” sau „Total Goluri Peste/Sub (sau cele Suplimentare)”. 
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 11 iulie 2018, ora 22:30.
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până vineri 13 iulie, ora 23:59, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Pariezi live 400RON pe selecția „peste 3.5 goluri” în Franța vs Belgia. Dacă pariul e câștigător, vei primi 200RON pe care trebuie să îi pariezi până pe 13 iulie, ora 23:59, pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 1.50. Dacă pariul e câștigător, primești în cont 300RON, bani pe care îi poți retrage.

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe semifinalele Cupei Mondiale și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi