Misiune Betano: primești până la 200RON dacă pariezi pe aventura europeană

Meciurile din cupele europene prezintă un interes ridicat pentru pariorii români, mai ales că suntem reprezentați de trei echipe în turul trei preliminar al Europa League: FCSB, CFR Cluj și U Craiova. Pentru ca „aventura europeană” să fie și mai palpitantă, Betano.ro îți propune o nouă Misiune: primești până la 200RON, sub forma unui Full Bet, dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și plasezi 3 bilete cu minim 2 selecții, dintre care minim una pe piețe din partidele care se joacă astăzi în Europa League. Miza minimă per bilet eligibil este 10RON, iar cota minimă este 1.80. Primești premiul chiar dacă unul dintre pariuri este necâștigător.

Pariază pe meciurile din Europa League și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 200RON din Misiunea „aventura europeană”?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem), dintre care minim una pe meciuri din Europa League de astăzi, 9 august.
 4. Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă este 1.80.
 5. Dacă minim două pariuri sunt câștigătoare, primești înapoi 30% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200RON.

Termeni și condiții Misiune „aventura europeană”

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.80.
 • Oferta mai este valabilă pentru meciurile din Europa League care se joacă pe 9 august. Cel puțin o piață din aceste meciuri trebuie să fie inclusă în cele 3 bilete de pariere.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 09 august 2018, ora 23:40. Toate cele 3 biletele trebuie să fie stabilite cel târziu până la data de 10 august 2018 ora 23:59, ora României.
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până duminică 12 august, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Pariezi 3 bilete cu miza 100RON, fiecare conținând câte o selecție meciuri care se joacă în Europa League pe 9 august. Dacă minim două dintre bilete sunt câștigătoare, vei primi 90RON (30RON + 30RON + 30RON), pe care trebuie să îi pariezi până pe 12 august, ora 23:59. pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 180RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe meciurile din Europa League și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!