Misiune Betano: primești până la 100RON dacă pariezi pe Franța vs Argentina!

Meciul dintre Franța și Argentina este singurul din faza optimilor de finală în care se întâlnesc două favorite la câștigarea Cupei Mondiale 2018 și, totodată, două deținătoare ale trofeului. Există sute de opțiuni de pariere pentru această partidă, iar Betano.ro te provoacă să intri într-o nouă misiune. Dacă plasezi un pariu simplu pe piețe din prima repriză, indiferent de rezultatul acestui pariu, primești înapoi 50% din miză sub forma unui Full Bet în valoare de până la 100RON, plus dreptul de a participa la „Penalty-ul Norocos”, care îți poate oferi până la 20 de Rotiri Gratuite la videoslot-ul Football Champions Cup! Pentru extra distracție și câștiguri suplimentare, trebuie doar să intri pe link-urile speciale din acest articol.

Pariază pe Franța vs Argentina și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Franța vs Argentina?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează un pariu simplu pe piețe din prima repriză a meciului Franța vs Argentina, care se joacă pe 30 iunie, de la 17:00, la Cupa Mondială. Miza minimă eligibilă este 20RON, iar cota minimă este 1.60.
 4. Indiferent de rezultatul pariului, primești înapoi 50% din miză, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei, împreună cu dreptul de a participa la „Penalty-ul Norocos” care îți poate oferi până la 20 de Rotiri Gratuite la videoslot-ul Football Champions Cup!

Termeni și condiții Misiune Franța vs Argentina

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 20RON, iar cota minimă eligibilă este 1.60.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Cupa Mondială dintre Franța și Argentina (30/06, 17:00) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Scor corect în prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Șansă dublă la pauză, Cornere prima repriză (Peste/Sub).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 30 iunie 2018, ora 17:35.
 • Full Bet-ul va fi creditat în contul tău la câteva minute după terminarea primei reprize și îl vei putea folosi doar în repriza secundă a acestui meci, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. 

Exemplu: Pariezi 200RON pe selecția „peste 1.5 goluri în prima repriză”. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi înapoi 100RON pe care trebuie să pariezi pe piețe din repriza secundă pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că o joci pe o cotă de 2.25 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 225RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Penalty-ul Norocos va fi activat în contul tău în decurs de 24 de ore după ce meciul s-a încheiat. Poți câștiga între 3 și 20 de Rotiri Gratuite
 • Penalty-ul Norocos va fi disponibil de pe 29 iunie 2018 între orele 12:00 și 23:59
 • Rotirile Gratuite pe care le vei câștiga din Penalty-ul Norocos sunt disponibile până la ora 23:59, pe 02/07
 • Profiturile realizate din Rotirile Gratuite nu au condiții de rulaj și sunt creditate cash în contul tău
 • Fiecare Rotire Gratuită are o valoare de 0.20lei
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe Franța vs Argentina și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi