Misiune Betano: primești 10RON dacă pariezi pe semifinalele Cupei Mondiale 2018

Turneul final al Cupei Mondiale din Rusia a ajuns la penultimul act, cel al semifinalelor. Se poate spune că s-au calificat cele mai bune echipe, așa că vom avea două meciuri de foc: Franța vs Belgia (10 iulie, ora 21:00) și Croația vs Anglia (11 iulie, ora 21:00). Este timpul să intri într-o nouă misiune din seria propusă de Betano.ro cu ocazia acestei competiții și să iei premiul de 10RON constând într-un Full Bet. Instrucțiunile sunt simple: intră pe link-urile speciale de mai jos și plasează câte un pariu simplu premeci pe piețe din prima repriză a celor două partide. Primești premiul indiferent de rezultatele pariurilor.

Pariază pe semifinalele Cupei Mondiale 2018 și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 10RON din Misiunea semifinalele Cupei Mondiale?

 1. Loghează-te în contul tău Betano. Dacă nu ești întregistrat, deschide cont acum!
 2. Vizitează secțiunea „Misiuni” și dă click pe „Începe misiune”
 3. Plasează câte un pariu simplu premeci pe piețe din prima repriză pe meciurile Franța vs Belgia (10 iulie, ora 21:00) și Croația vs Anglia (11 iulie, ora 21:00), din semifinalele Cupei Mondiale. Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă este 1.60.
 4. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești un Full Bet în valoare de 10RON.

Termeni și condiții Misiune semifinalele Cupei Mondiale

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.60.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din semifinalele Cupei Mondiale Franța vs Belgia (10 iulie, ora 21:00) și Croația vs Anglia (11 iulie, ora 21:00) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Scor corect în prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Șansă dublă la pauză, Cornere prima repriză (Peste/Sub).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 11 iulie 2018, ora 20:50.
 • Full Bet-ul va putea fi folosit până vineri 13 iulie, ora 23:59, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Pariezi premeci 20RON pe selecția „peste 1.5 goluri în prima repriză” la Franța vs Belgia și 20RON pe selecția „peste 4.5 cornere în prima repriză” la Croația vs Anglia. Indiferent de rezultatul pariurilor, vei primi 10RON pe care trebuie să îi pariezi până pe 13 iulie, ora 23:59. pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 20RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Nu uita că Betano a lansat pe site-ul propriu o secțiune separată pentru Cupa Mondială 2018 ce conține peste 200,000 de pariuri! Acceseaz-o acum!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe semifinalele Cupei Mondiale 2018 și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!