Misiune Betano: primești un Full Bet de 10RON dacă pariezi pe League of Legends

 

Seria Misiunilor Betano continuă cu o provocare pentru fanii League of Legends. Dacă te numeri printre cei care pariază pe sporturile electronice, loghează-te în contul tău Betano.ro sau deschide-ți cont prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și vei primi o notificare despre Misiunea care îți poate aduce un premiu constând într-un Full Bet de 10RON. Instrucțiunile sunt foarte simple: tot ce trebuie să faci este să plasezi 3 pariuri combinate cu minim două selecții din meciuri din grupele campionatului mondial League of Legends, care se desfășoară în perioada 10 - 17 octombrie. Indiferent de rezultatele lor, ești premiat! 

Pariază pe League of Legends și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 10RON din Misiunea League of Legends?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) în cadrul meciurilor din faza grupelor a campionatului mondial de League of Legends, în perioada 10 - 17 octombrie.
 3. Alege o cota de minimum 1,20 per selecție.
 4. Folosește o miză de minimum 10RON.
 5. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești un Full Bet în valoare de 10RON.

Termeni și condiții Misiune League of Legends

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.20.
 • Oferta mai este valabilă pentru pariurile combinate pe evenimente de la campionatul mondial League of Legends, faza grupelor (10 - 17 octombrie).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 17 octombrie 2018, ora 13:30. 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit doar până sâmbătă, 20 octombrie, (ora 23:59), pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Plasezi 3 pariuri combinate cu miza de 10RON fiecare, fiecare având minim 2 selecții din meciuri disputate în cadrul fazei grupelor la campionatul mondial League of Legends. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 10RON pe care trebuie să îi pariezi până la data de 20 octombrie, ora 23:59, pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 20RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe League of Legends și câștigă premiul pentru această misiune!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!