Share

Pont Mischa Zverev - Feliciano Lopez, Confruntare de top în semifinalele turneului de la Stuttgart !

Tenis

Cota: 2.20

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Iun 2017 14:21 840 0
Logo Mischa Zverev
Logo Feliciano Lopez
Mischa Zverev
Feliciano Lopez
VS
14:55 17 Iunie 2017
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Mischa Zverev v Feliciano Lopez

Prima semfinală din cadrul turneului de la Stuttgart aduce față-n față doi jucători din top 35. Vecini de clasament, Feliciano Lopez și Mischa Zverev își vor disputa un loc pentru marea finala de mâine. Toate detaliile partidei, dar și pronosticul în rândurile de mai jos. 

Mischa Zverev - Feliciano Lopez 

Un duel mai mult decât interesant. Cei doi jucători s-au acomodat excelent pe iarba de la Stuttgart și rezultatele obținute în această săptămână nu au fost deloc întâmplătoare. Începem cu gazda meciului de astăzi, daca putem să zicem astfel și trebuie să scoatem în evidentă încă odată eficacitatea serviciului. Mischa nu se dezminte și cu serviciul voleu al său, reușește din nou victorii mai mult decât facile. Ieri în meciul cu Tomy Haas a avut un procentaj al primului serviciu de peste 75% și practic majoritatea punctelor le-a facăut foarte ușor. Nici la retur nu a stat rău, drept dovadă cele 2 breakuri pe care le-a reușit în fața conaționalului său. De altfel, Zverev nu a cedat nici un set pe parcursul acestei săptămâni, câștigând de fiecare dată în minimum de seturi. Adversarul de astăzi va fi ibericul Feliciano Lopez. Zgurist la bază, Feli și-a pliat foarte bine jocul pe suprafața verde și a reușit câteva victorii importante în această săptămână. Chardy, Simon sau Berdych au fost tenisemenii de care a trecut Lopez până acum, iar asta spune multe despre calitatea jocului etalat pe iarba de la Stuttgart. Cu un serviciu foarte puternic, Feli poate pune probleme într-o zi bună oricărui jucător din circuit. Disputa din această după amiază va fi cea de-a 3-a confruntare directă dintre cei 2 jucători. Ibericul s-a impus precedentele partide, ambele disputate pe hard. Rămâne de văzut dacă și astăzi deznodământul confruntării va fi același.

Pont recomandat Mischa Zverev VS Feliciano Lopez

Un meci ce se anunță foarte spectaculos. Cei 2 jucători sunt în mare formă și au demonstrat-o pe parcursul acestei săptămâni. Eu personal voi merge pe mâna neamțului. Îmi place stilul său de joc și cred că va avea câștig de cauză astăzi. Evident că meciul nu va fi deloc ușor și sunt toate șansele să avem parte și de un set decisiv, dar cota oferită de bookmakeri îmi face cu ochiul și nu cred că trebuie ratată o astfel de oportunitate. Și publicul poate avea un rol determinat astăzi, care cu siguranță îl va împinge de la spate pe Mischa.

Pont pariuri: Mischa Zverev câștigă partida

Miza: 10/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

47

Castigate:

17

Pierdute:

28

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici