Mișcare importantă pe piață: se vinde 888 Holdings!

Acțiunile 888 Holdings, ce deține 888poker, sunt în cădere liberă de când Shaked Shares Trust a anunțat că își vinde toate participațiile deținute în afacere. Anunțul a făcut ca acțiunile companiei să scadă imediat cu 5%. Afacerea a fost dată pe mâna brokerilor trustului, care și-au declarat public intenția - aceea de a vinde, nici mai mult ,nici mai puțin, decât 46.283.534 de acțiuni la prețul de 2,43 lire sterline bucata. Asta înseamnă că Shaked Shares Trust va renunța integral la toate drepturile asupra companiei. 

  
Aceste acțiuni reprezintă ultima participație, de 12,9%. Grupul Shaked a mai vândut acum câteva luni 37% din afacere pentru suma de 108 milioane lire sterline. A fost momentul în care specialiștii din industria jocurilor de noroc și-au dat seama de intențiile clare ale companiei de a renunța complet la afacere. 
  
În 2015, proprietarii au refuzat o ofertă de preluare a 888 Holdings pentru suma de 1,14 miliarde dolari, propunere venită din partea celor de la William Hill. Afacerea a căzut datorită prețului cerut de Shaked - care au solicitat 3 lire sterline pe acțiune. Cu 1 liră peste oferta concurenților de la William Hill. Ei au preferat să mai aștepte pentru ca acțiunile să ajungă la nivelul dorit, astfel că abia în luna mai a acestui an au început să vândă. Compania valorează în acest moment aproximativ 891 milioane lire sterline și, potrivit celor de la ro.pokernews.com, un potențial cumpărător ar putea fi GVC Holdings. 

  
888 Holdings a luat naștere în urmă cu fix 20 de ani și s-a numit inițial Virtual Holdings. Ideea le-a venit fraților israelieni Avi și Aaron Shaked, care s-au asociat cu Shay și Ron Ben-Yitzhak. Deși compania a avut un succes enorm și veniturile au cavut creșteri spectaculoase, frații Shaked au preferat mai degrabă să stea departe de ochii lumii și să-și ascundă pe cât posibil viața personală de ”vânătorii” de știri sau paparazzi. 
  
Unul dintre cei doi frați, Avi Shaked este foarte activ însă în viața politică din Israel. El este considerat unul dintre cei mai înverșunați promotori ai păcii cu Palestina. A oferit chiar autorităților palestiniene, fără să stea prea mult pe gânduri, 1 miliard de dolari pentru a-i convinge să demareze procesul de reconciliere cu Israelul. Dar oferta lui a fost refuzată politicos. 

Deschide cont și joacă acum la cazinoul recomandat de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!