Miriuță și-a dat demisia de la Chiajna ca să semneze cu Dinamo! 10 mii euro salariu lunar

Plecarea lui Cosmin Contra la naționala României a creat valuri în Liga 1 Betano. Grupările din campionat au început să se întrebe dacă vor rămâne fără antrenor. Deși s-a zvonit că la Dinamo va ajunge Claudiu Niculescu, patronul Ionuț Negoiță a găsit altă variantă - Vasile Miriuță! (foto: sportpictures.eu) 

Miriuță a fost nevoit să-şi dea demisia de la Concordia Chiajna pentru a putea ajunge în "Ştefan cel Mare". Și asta pentru că președintele Concordiei, Cristian Tănase a refuzat să semneze actele care i-ar fi netezit drumul antrenorului spre noua echipă. 

10.000 de euro pe lună va încasa Miriuță la Dinamo, dublu față de cât îi asigura primarul Minea la Chiajna. "Du-te, Vasile! Ştiu că este visul tău să ajungi la Dinamo. Nouă nu ne pică bine, dar du-te!", i-ar fi spus Minea în momentul în care Miriuță (foto: sportpictures.eu) a venit să discute despre plecarea la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Între timp, președintele Chiajnei - Cristi Tănase a anunţat că demisia lui Miriuţă a fost acceptată, iar antrenorul va ajunge la Dinamo."I-am acceptat demisia, am găsit soluţia cea mai elegantă, pentru că îl respectăm ca antrenor şi ca om. Trecerea se va face cât de repede se poate, conform legii, şi nimeni nu poate fi acuzat de rea voinţă.

Asta este acum situaţia, căutăm soluţii şi vom merge mai departe. Nu pot da nume acum pentru un nou antrenor la Chiajna. Luăm în considerare şi români, şi străin”, a declarat Tănase.

Vasile Miriuță (foto: sportpictures.eu) va debuta pe banca lui Dinamo chiar împotriva ..Chiajnei! Mâine, fosta sa echipă vine în ”Ștefan cel Mare” pentru meciul din etapa 11 a Ligii 1 Betano. ”Din ce știu, s-ar putea ca eu şi Miriuţă să stăm pe alte bănci la meciul de mâine..", a spus Cristi Tănase într-o intervenție la Pro X.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!