MIRCEA LUCESCU a găsit înlocuitorul perfect pentru Hulk: argentinianul Leandro Paredes. Torino, Schalke și Șahtior îl vor și ele pe jucătorul Romei

După 12 ani la Șahtior, Mircea Lucescu a ales-o pe Zenit. Vrea să dea lovitura în Rusia chiar din primul an pe banca noii sale echipe. Nu l-a mai găsit, însă, la echipă pe Hulk, pe care rușii l-au vândut chinezilor pentru aproape 50 de milioane de euro. Lucescu vrea să-i găsească un înlocuitor cât mai repede brazilianului. Argentinianul Leandro Paredes e văzut de antrenorul român varianta perfectă.

Crescut la marea Boca Juniors, Paredes a ajuns la Roma anul trecut, dar italienii l-au împrumutat la Empoli. 6 milioane de euro a costat-o tânărul mijlocaș argentinian pe Roma, care acum îl poate vinde aproape dublu: presa din Rusia scrie că Zenit ar fi dispusă să plătească chiar și 18 milioane de euro ca să-l aducă în Rusia! La 10 milioane de euro este cotat pe piața transferurilor Paredes. În vârstă de 22 de ani, mijlocașul argentinian a bifat 33 de meciuri în tricoul lui Empoli în sezonul trecut, pentru care a marcat 2 goluri. Fotbalistul argentinian este cadoul pe care șefii lui Zenit vor să i-l facă antrenorului român de ziua acestuia - Lucescu împlinește săptămâna viitoare 71 de ani.

Lucescu nu este singurul care a licitat pentru Leandro Paredes: argentinianul mai este dorit de Torino, Schalke, dar și de fosta echipă a lui Lucescu. Și Jurgen Klopp l-a vrut vara asta pe Paredes la Liverpool.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi