Minutul de Aur - Ofertă pentru PSG vs Real Madrid!

În această seară, la ora clasică de Champions League (21:45), ne așteaptă un meci foarte tare între PSG și Real Madrid. În tur madrilenii s-au impus cu 3:1, ceea ce înseamnă că Neymar & co. au nevoie de o victorie cu 2:0 pentru a merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Este greu de spus dacă echipa lui Unai Emery va reuși să întoarcă scorul din tur, dar cert este că ar trebui să vedem ceva goluri. Dacă te simți inspirat și crezi că poți anticipa intervalul în care se va marca, atunci am o promoție pentru tine pe care nu trebuie să o ratezi. 


Minutul de aur - O ofertă Betano.ro pentru PSG vs Real Madrid

Plasează la Betano.ro un pariu de tipul ”Minutul următorului gol”, ”Minutul următorului gol Paris Saint Germain” sau „Minutul următorului gol Real Madrid”, iar dacă golul este marcat în primul minut de după terminarea intervalului ales de tine, atunci pariul va fi considerat câștigător! Pariază acum!

Exemplu: Plasezi un pariu conform căruia următorul gol va fi înscris între minutele 21 și 30. În mod normal, ca pariul să fie câștigător, golul ar trebui să fie reușit între 20:00 și 29:59. Însă cu această promoție, pariul va fi câștigător chiar dacă golul este marcat în intervalul 30:00 - 30:59 (adică minutul imedit următor). Am auzit de multe astfel de pariuri pierdute pentru doar câteva secunde, astfel încât această facilitate chiar poate fi de folos.


Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă pentru pariurile ”Minutul următorului gol”, ”Minutul următorului gol Paris Saint Germain” și „Minutul următorului gol Real Madrid” de la meciul PSG vs Real Madrid (06.03.2018, ora 21:45).
  • Oferta este valabilă atât pentru pariuri single, cât și multiple, indiferent dacă au fost plasate pre-meci sau live.
  • Toate câștigurile vor fi creditate în maximum 24 de ore după finalul meciului.
  • Poți paria ce sume dorești, iar respectivele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj.
  • Oferta se supune termenilor generali Betano.

Betano.ro oferă peste 270 de tipuri de pariuri la acest meci, plus că poți beneficia de populara promoție Marjă 0% care garantează cele mai bune cote pentru piața 1x2 (2.01 / 4.25 / 3.70).

Pariază acum pe PSG vs Real Madrid și profită de pe urma acestei promoții!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi