Minutul de aur - Ofertă pentru FCSB vs Lazio!

Cu ocazia partidei de joi dintre FCSB și Lazio (ora 22:05), casele de pariuri online au venit cu promoții care de care mai atractive! Una dintre aceste oferte poate fi găsită la Betano.ro sub numele ”Minutul de aur”. Despre aceasta voi vorbi în paragrafele următoare. 

Pariază pe FCSB vs Lazio și profită de pe urma acestei promoții!

 

În ce constă oferta ”Minutul de Aur”?

Plasează un pariu înainte de lovitura de start sau în timpul partidei  FCSB - Lazio (15/02/2018), pe tipul de pariuri “Minutul următorului gol”, “Minutul următorului gol  FCSB”, “Minutul următorului gol Lazio” și, dacă golul este marcat în următorul minut al intervalului ales de tine, pariul tău va fi considerat câștigător!

Exemplu: Plasezi un pariu conform căruia următorul gol va fi înscris între minutele 21 și 30. În mod normal, ca pariul să fie câștigător, golul ar trebui să fie reușit între 20:00 și 29:59. Însă cu această promoție, pariul va fi câștigător chiar dacă golul este marcat în intervalul 30:00 - 30:59 (adică minutul imedit următor). Am auzit de multe astfel de pariuri pierdute pentru doar câteva secunde, astfel încât această facilitate chiar poate fi de folos.


Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă doar pe piața ”Minutul următorului gol” de la meciul FCSB vs Lazio (15/02/2018).
  • Oferta este valabilă atât pentru pariuri single, cât și multiple, indiferent dacă au fost plasate pre-meci sau live.
  • Toate câștigurile vor fi creditate în maximum 24 de ore după finalul meciului.
  • Poți paria ce sume dorești, iar respectivele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj.
  • Oferta se supune termenilor generali Betano. 

De asemenea, Betano va oferi la FCSB vs Lazio populara promoție Marjă 0% prin care pune la dispoziția clienților cele mai bune cote pentru piața Câștigător Meci 1X2. Mai mult decât atât, te așteaptă peste 200 de piețe diferite de pariuri pe această partidă, deci ai toate motivele pentru a juca la Betano.ro!

Pariază pe FCSB vs Lazio și profită de pe urma acestei promoții!

 

Alte promoții disponibile la FCSB vs Lazio:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!