Îi spune iepurelui..."Puturosule"! Vonnie Miller, cel mai rapid apărător din NFL, a fost îmbrăcat în bani de campioana Denver Broncos!

Să tot faci sport ! MVP-ul ultimului Super Bowl, Vonnie Miller a devenit cel mai bine plătit apărător din istoria NFL ! 114,5 milioane de dolari va câștiga Miller în următorii șase ani de contract la Denver Broncos, campioana din NFL. Texanul de 27 de ani a avut un sezon de vis. Totul a culminat cu titlul de MVP al finalei din acest an, câștigată de echipa sa cu 24-10 în fața Carolinei Panthers.

Von Miller a făcut senzație chiar la debutul său în NFL, în 2011, când a fost declarat cel mai bun apărător din campionat. Performanțele sale l-au propulsat și în unul dintre cele mai tari show-uri de peste Ocean, "Dansând cu Stelele". 

În septembrie anul trecut, Von Miller a fost declarat al treilea cel mai rapid apărător din istoria NFL. Numit de prieteni "Iepurele", actualului star din NFL i-a fost ușor să câștige acest titlu: Miller a făcut legea în trecut în concursurile de atletism. 110 metri garduri, triplu-salt și aruncarea suliței au fost probele sale preferate. Nimeni nu i-a stat în cale în acest sezon!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi