Milionar într-o secundă! Jackpot fabulos câștigat de un pensionar, la un slot disponibil și în România

mega-fortune-1.jpg

Sloturile online sau păcănelele au capacitatea de a schimba vieți peste noapte prin premiile amețitoare oferite din când în când norocoșilor care au șansa să "prindă" un jackpot progresiv.

Un suedez de 62 de ani tocmai a dat lovitura, după ce a câștigat nu mai puțin de 4,019,671 euro, după ce a lovit Jackpot-ul cel mare jucând slotul Mega Fortune, care în ultimele luni a mai generat alte câteva jackpot-uri de același nivel.

Îl plus, fericitul câștigător al premiului de peste 4 milioane de euro este al doilea jucător care devine milionar în euro după ce a jucat un slot produs de NetEnt, în luna noiembrie. În urmă cu două săptămâni, un alt jucător norocos a prins Jackpotul de 11 milioane de euro la slotul Hall of Gods, anunță compania producătoare de jocuri de cazino.

"Pentru asta facem ceea ce facem! Suntem încântați că NetEnt a ajutat la crearea unui alt multi-milionar și că oferim unui cazino online șansa să-și premieze clienții loiali", a declarat Simon Hammon, responsabil de produs în cadrul NetEnt.

Cum era de așteptat, suedezul spune că a rămas fără cuvinte când a văzut că a câștigat jackpotul cel mare. "Îmi treceau foarte multe prin cap și tot ce am reușit să spun a fost un "Oh". Acum voi avea grijă în primul rând de cel mai important lucru din viața mea: familia. Au fost întotdeauna alături de mine de-a lungul anilor și acum e momentul să le ofer ceva înapoi", a declarat norocosul suedez.


Mega Fortune, un joc disponibil și în România

Slotul care a oferit spectaculosul premiu, Mega Fortune, este disponibil și în România, la acest cazino licențiat, unde poți beneficia de un bonus important prin pariurix.com.  În prezent, jackpot-ul progresiv a ajuns la peste 20 de milioane de lei, adică o sumă chiar mai mare decât cea câștigată de suedezul de 62 de ani.

mega-fortune-23.jpg

Pe lângă jackpotul cel mare, numit Mega Jackpot, slotul Mega Fortune mai oferă două jackpoturi la care, cel puțin teoretic, jucătorii au acces mai ușor. Este vorba de Rapid Jackpot (ajuns acum la 3500 de lei) și Major Jackpot (peste 500.000 de lei în prezent).

  • Slotul Mega Fortune a oferit și cel mai mare Jackpot din istoria sloturilor online, în valoare de 17,86 milioane de euro! Acesta a fost câștigat tot de un nordic (un finlandez), care a mizat doar 25 de cenți, la începutul lui 2013

Cum se câștigă Jackpotul în Mega Fortune

Dacă la majoritatea jocurilor premiul jackpot e acordat în mod aleatoriu, la Mega Fortune trebuie mai întâi să declanșezi jocul bonus, iar acest lucru se întâmplă când prinzi 3 simboluri bonus de la stânga la dreapta, pe o linie de câștig activă.

jackpot1.png

Odată ajuns în jocul bonus, ai acces la o "roată a norocului" ce constă în trei roți ce se învârt independent. Jucătorul trebuie să oprească inițial prima roată, unde poate fie să câștige un premiu instant, fie să fie trimis spre a doua roată (simbolul săgeată). Aici va opri din nou roata și are acces inclusiv la Rapid Jackpot (cel mai mic din cele trei).

VEZI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Dacă ești suficient de norocos să prindă din nou simbolul săgeată, atunci ajungi la a treia și ultima roată, unde poți să câștigi un premiu important, prinzi Major Jackpot sau, în cazul în care prinzi iar simbolul săgeată, să ajungi la Mega Jackpot.

jackpot2.png

Evident, ai nevoie de foarte mult noroc să ajungi la ultimul nivel, însă avem deja destule exemple de oameni care și-au schimbat viețile peste noapte câștigând marele premiu. De menționat aici că momentul în care decizi să "oprești" cele trei roți nu influențează în vreun fel deznodământul, acesta fiind hotărât de un generator de numere aleatorii.

Trebuie să știi însă că jackpotul progresiv e câștigat foarte rar în astfel de jocuri și nu ar trebui să-și faci un scop din a-l "prinde". Nimeni nu îți poate garanta că tu vei fi norocosul câștigător, indiferent cât de mult timp vei juca sau câți bani vei cheltui, iar ideal este ca jocurile de cazino să rămână un hobby.

Câștigi și cu rotirile gratuite (free spins)

La slotul Mega Fortune câștigul jucătorului (payout-ul) e de 96,6%, în care este inclusă și suma din fiecare rotire care ajunge în cele trei jackpot-uri (Câte 1% din miză ajunge la fiecare dintre cele 3 jackpoturi).

free-spins.jpg

Jocul se poate dovedi extrem de distractiv, în condițiile în care poți ajunge la câștiguri importante și prin cealaltă funcție specială a jocului, rotirile gratuite (free spins). Trei sau mai simboluri scatter declanșează rotirile gratuite, iar în timpul lor vei câștiga rotiri gratuite suplimentare de fiecare dată când vei prinde minim două simboluri scatter. În plus, câștigurile din timpul rotitilor gratuite pot fi înmulțite de până la 5 ori, în funcție de selecția inițială (vei alege unul din simbolurile scatter în momentul declanșării rotirilor gratuite).

Dacă ești interesat să-ți crești șansele de câștig în cazinourile online, gasești cele mai bune sfaturi și strategii de pariere în rubrica dedicată de pe pariurix.com.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi