Milinkovic-Savic, dorit pe ”Teatrul Viselor”. Prețul fabulos cerut de Lazio

Jose Mourinho este în căutarea jucătorilor care să-l ajute din sezonul viitor să-și atingă obiectivele - titlul în Premier League și un drum cât mai lung în Champions League. Iar unul dintre fotbaliștii doriți de antrenorul portughez este colegul lui Ștefan Radu de la Lazio, Milinkovic-Savic (foto: calciomercato.com).

Afacerea nu va fi deloc una ușoară pentru englezi - președintele grupării din Serie A, Claudio Lotito nu vrea să discute cu nimeni pentru o ofertă mai mică de 150 milioane de euro, potrivit Sport Mediaset. 

Fotbalistul sârb este considerat o variantă excelentă la mijlocul terenului pentru Man United, care va trebui să umple golul lăsat de retragerea lui Michael Carrick. În plus, zvonurile tot mai dese referitoare la o iminentă plecare a lui Pogba în această vară le dă dureri și mai mari de cap șefilor echipei. 

De Milinkovic-Savic (foto: goal.com) se interesează și alte trei mari grupări din Europa - Manchester City, PSG, Real Madrid și Juventus. Dar informațiile recente spun că toate aceste echipe nu sunt dispuse să plătească atâția bani pentru Savic, jucător cotat pe piața transferurilor la 72 milioane de euro. Lazio nu are nicio presiune, însă, legată de fotbalistul sârb - care mai are contract cu gruparea din Serie A până în vara lui 2022. 

United se bate cu mari rivali de la Man City și pentru un alt jucător. Iar cei de la Manchester Evening News scriu că jucătorul pe care cele două echipe au pus ochii este mijlocașul lui Nice, Jean-Michael Seri (foto: ogcnice.com). Internaționalul din Coasta de Fildeș a fost o ”țintă” pentru Barcelona în vara trecută, dar acum are șanse mari să ajungă în Premier League. 

Ajuns la 31 de ani, portarul Sergio Romero se gândește și el la întoarcerea acasă. Transferat liber de contract de Man United în 2015 de la Sampdoria, Romero mai are contract cu gruparea de pe ”Old Trafford” până în iunie 2021, dar el ar reveni și mâine în Argentina, la clubul unde și-a început cariera. "În ziua în care trebuie să mă întorc acasă, prioritatea mea va fi Racing Club. Nu cred că aș putea juca la altă echipă în Argentina", a spus portarul lui Man United într-un interviu pentru ESPN.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!