Miliarde pierdute la sloturi! Guvernul trece la noi măsuri

Membru al Parlamentului britanic, laburistul Jim McMahon continuă să susțină o campanie împotriva terminalelor de pariere cu cote fixe (FOBT). Și-a susținut acțiunea făcând publice cifre care au arătat că, numai în ultimul an, în circumscripția sa oamenii au pierdut la aceste aparate aproape 3 milioane de lire sterline!  Proiectul de lege a fost susținut și de către alți politicieni, iar în primăvara acestui an s-a vorbit de noi reglementări care să limiteze pariurile la doar 2 lire sterline, față de 100 de lire la fiecare 20 de secunde pe versiuni electronice ale jocurilor de cazino- cât este acum. 

Grupului parlamentar din care face parte și Jim McMahon (foto: oldham-chronicle.co.uk) a dezvăluit că anual jucătorii pierd peste 5 milioane de lire sterline la FOBT-uri - numite de către jurnaliștii englezi ”cocaina” jocurilor de noroc. Proiectul de limitare a pariurilor este susținut și de către Biserică, dar și de 90 de asociații locale non-guvernamentale și Societatea Regală pentru Sănătate Publică. 

JOACĂ ACUM SLOTURI ONLINE CU UN BONUS DE BUN VENIT SPECTACULOS

Cu toții au solicitat luarea unor măsuri de urgență împotriva acestei ”activități” considerată un flagel pentru societatea britanică, dar și pentru oameni - cazurile de dependență crescând îngrijorător de la an la an. Potrivit "Stop FOBTs” - o campanie care susține ideea de jocuri de noroc responsabile, în acest moment există 38 de astfel de locații de pariuri numai Oldham.

În ultimul an, pe aceste aparate sau jucat peste 22 milioane de lire sterline, pierderile locuitorilor fiind de 5.640.277 lire sterline.Guvernul Marii Britanii examinează în prezent rezultatele unui studiu privind impactul FOBT-urilor în rândul oamenilor, dar și un proiect privind responsabilitatea socială - lansat în octombrie 2016.

În ultimii 9 ani, englezii au pierdut la sloturi 11,4 miliarde de lire sterline!! Un calcul făcut de britanici relevă faptul că acești bani, împărțiți pe terminalele cu sumă limită de pariere de 100 de lire, echivalează cu plata salariilor pentru un număr de 186 000 de angajați din Marea Britanie! 

Nu aloca mai mult de 10% din venitul lunar pentru jocurile de noroc! În cazul în care te confrunți cu probleme, poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi