Miliardarul Alan Sugar a declarat război jocurilor de noroc

Miliardarul de 70 de ani din Essex solicită Guvernului Marii Britanii măsuri mai stricte în ceea ce privește anunțurile și reclamele la tv și publicarea acestora în oricare alt loc public. Mai mult, el merge până într-acolo încât cere interzicerea completă a clipurilor care fac referire clară la jocurile de noroc în timpul transmisiilor live a celor mai importante evenimente! El a catalogat acest lucru drept ”un risc imens pentru jucătorii cu probleme”.

Într-un apel direct adresat Guvernului Marii Britanii, Alan Sugar (foto: news.bfnn.co.uk)a susținut introducerea unei legi care să oblige marile companii de weg, printre care Facebook și Google, să blocheze anunțurile privind jocurile de noroc atunci când oamenii se loghează pe conturile lor. Cea mai mare parte a intervenției sale s-a referit la problemele legate de jocurilor de noroc. El a încheiat cu aceleași cuvinte pe care și noi vi le adresăm de atâtea ori pe site: ”Jucați responsabil!”. 

"Avertizările despre riscurile la care se pot expune persoanele în ceea ce privește jocurile de noroc sunt mărunte sau aproape inexistente. Nici nu suportă termen de comparație cu avertismentele în ceea ce privește alcoolul și țigările”, a spus Alan Sugar, care este în același timp și politician.

Născut pe 24 martie 1947, Sugar (foto: digitalspy.com) a devenit miliardar în 2015. Un an mai târziu, Forbes i-a estimat averea la 1,15 miliarde de lire sterline și l-a clasat pe locul 95 în lume - el fiind desemnat și cel mai bogat om din Marea Britanie.

Avântul său financiar s-a produs în urma ”declick-ului” din 2007 - atunci, Alan Sugar a vândut pachetul majoritar de acțiuni deținut în compania de electronice de consum Amstrad, cea mai mari afacere realizată de el. 

Sugar a cochetat și cu sportul. Din 1991 și până în 2001, magnatul britanic a fost președintele clubului Tottenham (foto: thedrum.com). El apare în serialul BBC ”The Apprentice”, care a fost difuzat anual începând cu anul 2005 și care se bazează pe formatul american al emisiunii cu același nume. 

Joacă responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc, nu se poate trăi din asta! Dacă ai probleme, poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!