Milan vs Juventus - cotă 10.00 pentru X2 sau dublul mizei înapoi!

Etapa a 11-a din Italia Serie A debutează cu un adevărat derby între AC Milan și Juventus Torino, partidă ce are loc sâmbătă 28 octombrie 2017 cu începere de la ora 19:00. Deși ”diavolii” au investit în vară sume colosale în transferuri, rezultatele întârzie să apară, aceștia ocupând abia poziția a 8-a în campionat cu 16 puncte (5-1-4). De partea cealaltă, Juventus este pe 3, dar cu 25 de puncte strânse în 10 meciuri (8-1-1).

Dacă ești de părere că echipa pregătită de Massimiliano Allegri va pleca neînvinsă de pe Stadio Giuseppe Meazza, atunci vreau să îți prezint o ofertă prin care poți paria pe ”Șansă dublă: Egal sau Juventus” la o cotă mărită de 10.00!  Asta cu condiția să nu ai deja un cont la această agenție de pariuri sportive. Oricum dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei, deci nu ai cum să pierzi!

Deschide cont și pariază pe Milan vs Juventus la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PROFIT DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această agenție de pariuri sportive utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 50RON pe ”Șansă dublă - X sau 2” la meciul AC Milan vs Juventus de sâmbătă 28 octombrie, ora 19:00 

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Juventus câștigă sau face egal: Deci pariul este câștigător. Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  - Milan câștigă: deci pariul este pierzător. Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai pariat pe X2 (Egal sau Juventus) la o cotă normală de 1.24. Dacă pariul este câștigător primești 62RON ca fonduri reale (50 * 1.24) și 438RON ca fonduri suplimentare, și ai de rulat 1,752RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și ai de rulat 600RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar dacă pariul are o cotă de minim 1.20 în momentul în care îl plasezi. 
 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Promoția poate fi utilizată și pe alte meciuri, însă o singură dată. O poți folosi doar la anumite competiții alese de agenție, și doar pe cote de minim 1.20. Vezi AICI regulamentul complet.

Deschide cont și pariază pe Milan vs Juventus la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi