Share

Challenger Aptos: Mikhail Kukushkin-Dennis Novikov

Tenis

Cota: 1.42

Adaugat de: Ionuț Mitu

09 Aug 2017 18:56 679 0
Logo Mikhail Kukushkin
Logo Dennis Novikov
Mikhail Kukushkin
Dennis Novikov
VS
20:00 10 August 2017
Challenger Aptos

Analiză și informații pentru Mikhail Kukushkin v Dennis Novikov

Meci foarte interesant la turneul challenger ce se dispută la Aptos, în Statele Unite, partidă ce îi are ca protagoniști pe kazakhul Kukushkin și pe unul din reprezentanții gazdelor, Novikov.

 

Mikhail Kukushkin a ieșit din top 100 și este departe de forma pe care o avea atunci când intrase în top 50 și era un adversar de speriat pentru orice tenismen.

Mikhail a ajuns la 30 ani și jocul său pare că suferă din ce în ce mai mult, fiind din ce în ce mai nesigur din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, are momente în care practică un tenis senzațional, cu o inteligență ieșită din comun și în multe meciuri l-am văzut revenind atunci când este într-o situație dificilă.

Bazându-se pe un moral destul de puternic, își permite ca în unele meciuri să nu pornească extrem de bine și să facă niște artificii, dar se regrupează foarte bine pe parcurs și își ridică nivelul de joc pe parcurs.

Nu are un an foarte bun pe hard, dar a disputat deja 2 finale la challenger-urile de la Irving și Astana , ambele pierdute deși a plecat favorit în fiecare .

 

Dennis Novikov este americanul cu un joc plăcut în ultima perioadă, care a făcut câteva meciuri extrem de bune, dar care a tot scăzut în clasament până în afara top 200 deși la un moment dat era aproape de a intra în top 100.

Nu are un joc extraordinar pe hard, lucru care o demonstrează și statisticile, având din 17 meciuri disputate, doar 6 victorii și restul înfrângeri.

Șansa pe care o are cu Mikhail este să îl prindă pe acesta într-o dispoziție slabă, iar el să profite de absolut fiecare ocazie care i se oferă pentru a-și apropia victoria.

În majoritatea turneelor pe care le-a jucat anul acesta nu are vreo performanță notabilă, cea mai bună fiind o semifinala la challenger-ul de la Tempe unde a fost învins de Sandgren.

Este încă tânăr, dar la cei 24 ani ar trebui să își dezvolte foarte mult jocul în următrii 2-3 ani și să joace meciuri la un nivel mult mai înalt pentru a-și pune în valoare calitățile.

 

PARIAZĂ PE ROGERS CUP ȘI PUNE MÂNA PE 2 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!

 

ALTE PROMOȚII ȘI OFERTE DE TOP

Pont recomandat Mikhail Kukushkin VS Dennis Novikov

Un meci în care Mikhail pornește favorit și toate argumentele duc către o victorie a sa, mai ales că vrea să avanseze cât mai mult în turneu, fiind cap de serie numărul 5. Americanului îi va fi foarte greu să se ia la trântă cu adversarul, iar singura sa șansă este să facă un meci foarte bun, să servească bine, dar să și returneze pe măsură. Merg pe mâna jucătorului mai experimentat și consider că va trece mai departe.

Pont pariuri: Mikhail Kukushkin

Miza: 10/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0