Miesha Tate - de la fata rea din ring, la salvator de ocazie!

"Fata rea" din UFC, Miesha Tate s-a "îmblânzit" la ultima drumeţie pe munte, în Nevada, alături de prietenii săi. A sărit în ajutorul unei fetiţe de 6 ani care a căzut într-o râpă şi şi-a rupt mâna. Părinţii n-au ştiut de ea - se pregăteau să despacheteze şi să amplaseze cortul când fiica lor a dispărut. Miesha a purtat-o pe braţe pe copilă până la baza muntelui, unde aştepta un echipaj de urgenţă. A împărtăşit cu prietenii săi de pe facebook experienţa trăită în munţi. 

Azi, o fetiţă şi-a rupt mâna aproape de vârful Mary Jane Falls şi am văzut cum mama ei se chinuia să o transporte pe braţe. M-am oferit să o ajut. Atunci, mămica şi-a întrebat fetiţa dacă vrea să o duc eu  şi, spre surprinderea mea, aceasta a răspuns fără să ezite că i-ar place să o car eu în braţe. Am făcut-o să râdă tot drumul până jos şi am învăţat multe una de la cealaltă pe tot parcursul celor aproape 2 kilometri. Prin felul ei de a fi mi-a dat putere şi m-a inspirat, şi am ajuns jos fără probleme. Munca în echipă e cel mai bun lucru!,

---a postat Miesha pe contul ei de socializare

Miesha Tate a devenit campioană în UFC după lupta din luna martie cu Holly Holm. A pierdut însă centura la doar 4 luni distanţă în faţa "Panterei" Amanda Nunes.  

 

Foto: Facebook

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!