Miercuri 3 iunie 2015 poți participa gratuit în Super Predictorul Verii, ai câștiguri cu 28% mai mari la tenis și poți lua până la 20€ bonus la live blackjack!

Sportingbet (deschide cont acum) vine astăzi cu câteva promoții destul de interesante la pariuri sportive, cu diferite beneficii oferite în anumite jocuri de cazino (rotiri gratuite, bonusuri în funcție de cât cheltui, rambursări dacă n-ai noroc etc) dar și cu turnee de poker pentru toate bugetele. Despre toate acestea voi discuta în cele ce urmează.

Pariuri sportive

Oferta sportivă este destul de săracă dar chiar și așa Sportingbet oferă ca de obicei un număr destul de mare de promoții, din care majoritatea sunt destinate sportului rege. Mai jos îți voi prezenta șase oferte de pe urma cărora poți beneficia astăzi:

1. Bonus pentru prima depunere: Dacă n-ai cont și-ți deschizi unul chiar acum primești un bonus de bun venit de 50% din valoarea sumei depuse în limita a 400 RON. Pentru a lua bonusul trebuie să efectuezi o depunere în ziua în care ai deschis contul să rulezi suma depusă de trei ori în maxim șapte zile pe cote de minim 1.50. Detalii AICI.

bonus-prima-depunere-sport.png

2. Meciul zilei: Finala Cupei Turciei dintre Galatasaray și Bursaspor a fost aleasă ca cea mai atractvă partidă a zilei. Pune chiar acum un pariu pe opțiunea Scor Corect și vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul Starburst indiferent de suma pariată (minim 2 RON). Detalii AICI. Pe site poți găsi avancronica acestei partide la care au am sugerat scorul corect de 2:1 în favoarea campioanei Turciei.

3. Super Predictorul Verii: Popularul concurs Predictorul Fotbalului este întrerupt momentan deoarece s-au terminat toate campionatele importante. De aceea Sportingbet a venit de curând cu o promoție asemănătoare numită Super Predictorul Verii. Mai ai timp la dispoziție până pe 10 iunie 2015 să participi în cadrul primei runde, acolo unde obiectivul este acela de a da predicții pentru Copa America. Poți câștiga până la 80.000RON sau un Samsung Galaxy S6 Edge. Detalii AICI.

4. Biletul zilei: Ai crezut vreodată că un bilet câștigător pe care n-ai pariat bani reali îți poate aduce un premiu de 40 RON? Acest lucru este posibil în cadrul concursului Biletul zilei, concurs organizat de Pariurix și sponsorizat de Sportingbet. Detalii AICI.

5. Pariorul Lunii: Actuala rundă a început luni și ține până duminică astfel încât nu uita să joci zilnic pentru a putea la final să faci parte de pe lista celor 100 de câștigători care vor împărți premii de 4.520 RON! Detalii AICI.

6. Bonus - Acumulatorul din tenis: Ți-am prezentat mai sus destul de multe promoții la fotbal şi de aceea a venit momentul să mai schimbăm sportul. Plasează un pariu multiplu format doar din selecții din tenis și poți să beneficezi de câștiguri cu până la 28% mai mari ca de obicei! Prin intermediul acestei promoții poți lua săptămânal un bonus de până la 400 RON. Detalii AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Jocuri de cazino

Și în cadrul acestei secțiuni Sportingbet oferă de obicei promoții și bonusuri destul de consistente în cadrul anumitor jocuri. Îți vor prezenta mai jos câteva jocuri pe care ai putea să le încerci astăzi:

1. Starburst: Ai pariat ieri pe meciul zilei? Atunci nu uita să intri astăzi în jocul Starburst după ora 14:00 pentru a lua cele șapte rotiri gratuite.

2. Reel Steal: Te-ai jucat ieri în cazinoul Sportingbet și ai acumulat între 0.5 și 999.99 puncte? În funcție de numărul de puncte acumulate primești la ora 16:00 între 3 și 100 de rotiri gratuite în cadrul acestui joc.

3. Twin Spin: Ai acumulat ieri 1,000 de puncte sau mai multe? Atunci primești garantat 100 de rotiri în Twin Spin!

4. Gonzo's Quest: Ai acces în Premium Club? Atunci felicitări! Astăzi și mâine ești rambursat cu până la 300€ în Gonzo's Quest dacă norocul nu este de partea ta.

5. Wild Melon: A fost ales "jocul săptămânii" de către Sportingbet. Nu uita să-l încerci și tu. Poți câștiga până la 12.500 RON dintr-o singură mână!

6. Live Blackjack: Nu ești chiar fan al "păcănelelor" și preferi mai degrabă adrenalina jocurilor live? Atunci încearcă jocul de Live Blackjack; pentru fiecare 20€ cheltuiți în cadrul acestui joc primești un bonus de 1€. Bonusul maxim este de 20€. Detalii  AICIlive-blackjack.png

7. Multiplayer Wheel of Wealth: Te simți cam singur atunci când te joci și vrei să beneficiezi de compania altor jucători? Atunci încearcă acest joc și vei putea discuta pe chat cu alte persoane și vei putea vedea chiar ce mâini primesc ei în timp ce se joacă. De asemenea trebuie precizat că aici jocul bonus este declanșat simultan pentru toți de la aceeași masă!

Dacă ești jucător nou îți recomand să îți alegi unul din jocurile: Twin Spin, Blackjack Classic, European Roulette sau Live Roulette. Și asta pentru că vei primi un bonus de bun venit de până la 1.200 RON!

Poker

Paradise Poker oferă clienților noi un bonus de bun venit de până la 1.000$ în timp ce clienții fideli primesc lunar rambursări de până la 40%. De asemenea poți primi recompense instant pe parcurs ce te joci (bilete la turnee sau recompense cash). Hai să enumăr și câteva turnee interesante existente astăzi:

  • Ora 15:00 >>> Mini $100 Rebuy >>> Taxă de 1$, premii de 100$
  • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Înscriere gratuită, premii de $100
  • Ora 20:00 >>> $500 Wednesday Wild West >>> Taxă de 1$, premii de minim 500$
  • Ora 21:00 >>> Pokerjumbo.com $750 >>> Taxa de înscriere este de doar 10 cenți, premiile totale sunt de 750$.
  • Ora 22:30 >>> Paradise $1,000 Final >>> Taxa de 75$, premii de minim $1,000

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi