Miercuri 25 martie 2015 ai sporirea câștigurilor la pariuri virtuale, turneu de poker cu 0,10$ buy-in dar și multe altele!

Miercuri, 25 martie 2015, puteți lua bonusuri de nerefuzat, beneficiaţi de promoții atractive și puteți participa în concursuri cu premii fabuloase. Și toate astea sunt posibile dacă ne urmați sfatul și vă jucați la Sportingbet. Deschide un cont acum!

Bonus pentru prima depunere

În primul rând clienții noi beneficiază de trei bonusuri pentru primul depozit după cum urmează:

 • pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON
 • jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă (45RON pentru depunerile de 45-199.99RON, 200 RON pentru depunerile de 200-1.199,99 RON și 1.200 RON pentru depunerile de minim 1.200 RON)
 • poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere (se poate debloca integral indiferent de suma depusă) + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc pe data de 9 aprilie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Partea bună este că toate aceste trei bonusuri pot fi luate dintr-un singur depozit!

bonus-casino.JPG

Bonusuri de fidelitate

Cu cât vă jucați mai mult la Sportingbet, cu atât primiți mai multe puncte care la finalul lunii vor decide nivelul vostru VIP în luna următoare. În timp ce nivelele 1-4 dau acces la bonusuri de reîncărcare și lozuri răzuibile gratuite, nivelul 5 vă permite accesul în Premium Club acolo unde bonusurile sunt de ordinul miilor de euro. Detalii AICI.

De exemplu astăzi clienții cu un astfel de acces primesc un bonus de până la 300€ în cadrul jocului Gonzo's Quest.

premium.png

Meciul zilei

Oferta sportivă de astăzi este destul de săracă dar chiar și așa, Sportingbet vine ca de obicei cu promoția "Meciul zilei". Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la partida amicală dintre Germania și Australia și veți fi recompensați cu un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout.

Lozul va fi creditat mâine după ora 13:00 și trebuie utilizat până cel târziu vineri la ora 01:59. Eventualele câștiguri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

germania-australia.png

Predictorul Fotbalului

Dacă ați pariat astăzi pe "Meciul zilei" sau pe orice alt eveniment sportiv, primiți dreptul de a pune un bilet pentru runda a 41-a din Predictorul Fotbalului. Intrați AICI și dați câte un pronostic la cele 12 meciuri alese de agenție pentru perioada 27-29 martie 2015. Participarea este gratuită iar premiile puse în joc sunt fabuloase după cum urmează:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Puteți pune câte un bilet în fiecare zi. Mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig! 

bilet-predictor.png

Pariuri virtuale

Fiindcă oferta sportivă de astăzi este destul de modestă, vă puteți reprofila măcar pentru o zi pe pariuri virtuale. Agenția recomandată de noi are una din cele mai bune platforme de virtuale din mediul online.

Acesta oferă pariuri pe patru sporturi diferite:

 • fotbal virtual: puteți paria pe campionate virtuale 24/7. Un campionat începe la fiecare 150 de minute iar o etapă la fiecare 3 minute
 • tenis virtual: puteți paria pe turnee virtuale. De asemenea meciurile încep la fiecare 3 minute și au loc mai multe partide simultan
 • curse de cai și curse de ogari: și aici au loc foarte multe curse. Într-un interval de numai 10 minute puteți paria pe 5-6 curse diferite.

pariuri-virtuale.png

Toate meciurile / cursele sunt disponibile în simulări live video. Lucrul cu care Sportiongbet se evidențiază și care nu l-am prea văzut la alte agenții este acela că puteți paria în mod repetat pe aceeași echipă de fotbal, același tenismen și același cal/ogar. Sunt oferite statistici de la evenimentele sportive anterioare astfel încât veți ști la ce să vă așteptați, exact ca la sportul real.

Iar astăzi este oferită și o promoție foarte tare la pariuri virtuale: Câștigurile voastre vor fi cu 50% mai mari decât de obicei, în limita a 20€. De exemplu dacă rulați 100€ și aveți câștiguri de 140€, înseamnă că ați făcut un profit de 40€, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20€.

Promoția se desfășoară în intervalul 25.03.2015, ora 02:01 - 26.03.2015, ora 01:59. Bonusul va fi creditat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

promotie-virtuale.png

Tombola Oul de Paște

Pentru fiecare 80RON rulați în jocul de cazino Easter Eggs până pe 10 aprilie 2015 primiți un bilet pentru o tombolă care are loc pe 13 aprilie 2015. Acea tombolă are ca premiu o excursie de două persoane în Africa de Sud pentru nouă zile cu toate cheltuielile incluse. Iar dacă rulați minim 200RON până pe 26 martie în același joc veți fi înscriși la o tombolă săptămânală pe 27 martie unde puteți câștiga un Apple Ipad Mini 2. concurs-paste.png

Turneu de poker cu premii de 750$ și buy-in de 10 cenți!

La ora 21:00 Paradise Poker (camera celor de la Sportingbet) organizează turneul "Pokerjumbo.com $750". Acesta pune la bătaie premii totale de minim 750$ deși înscrierea costă doar 10 cenți! Este greu să găsiți la o altă cameră de poker un turneu cu un raport mai bun taxe / premii, astfel încât aceasta este o oportunitate perfectă să câștigați ceva bani cu o investiție minimă.

Dacă v-am convins că promoțiile oferite astăzi sunt de nerefuzat, atunci poate a venit momentul să vă deschideți un cont!

Deschide un cont acum și ia un pachet de bun venit format din trei bonusuri: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi