Miercuri 24 iunie 2015 ai la Sportingbet promoții și concursuri atractive indiferent de buget!

Sportingbet (deschide cont acum) este un site potrivit atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru cei amatori. Pariorii experimentați se pot bucura de cote bune, de o ofertă diversificată (chiar și la sporturi mai puțin populare), de o gamă largă de opțiuni de pariere dar și de un serviciu bun de pariuri live. Pariorii amatori vor fi încântați de faptul că pot accesa orice opțiune de pe site din maxim trei click-uri, că pot contacta serviciul de suport clienți direct în limba română prin live chat și că plasarea de pariuri se face foarte ușor.

De asemenea, cele două categorii de jucători (amatori și profesioniști) vor fi încântați de faptul că sunt oferite un număr foarte mare de promoții în fiecare zi și că indiferent de buget, ei vor găsi o promoție pentru nivelul de investiții pe care aceștia sunt dispuși să le facă. Pentru a te convinge de acest lucru îți voi prezenta în cele ce urmează ce oferă acest site miercuri 24 iunie 2015.

promotii.png

Bonusuri pentru prima depunere

La Sportingbet poți aplica pentru un bonus direct proporțional cu investiția pe care ești dispus s-o faci. Să-ți dau câteva exemple:

  • Depui 45RON și primești un bonus de 45 RON la jocuri de cazino și 22,5 RON la pariuri sportive.
  • Depui 200RON și primești un bonus de 200 RON la jocuri de cazino și 100 RON la pariuri sportive.
  • Depui 800RON și primești un bonus de 200 RON la jocuri de cazino și 400 RON la pariuri sportive.
  • Depui 1200RON și primești un bonus de 1.200 RON la jocuri de cazino și 400 RON la pariuri sportive

Indiferent de suma depusă poți primi și maxim 1000$ la poker. Aici nu mai contează cât depui, ci doar cât de mult te joci. Pe parcurs ce te joci vei primi tranșe de 20$, asta timp de 60 de zile din momentul în care ai aplicat pentru promoție. Detalii AICI.

bonus-prima-depunere-sport.png

Promoții perfecte pentru cei cu un buget redus

Chiar dacă n-ai bani mulți sunt câteva promoții pe care ți le recomand astăzi în mod deosebit. Prima ar fi Meciul Zilei: Pariezi suma de 2 RON pe scorul corect al partidei Anglia U21 - Italia U21 și pe lângă faptul că poți câștiga pariul, vei primi joi și șapte rotiri gratuite în jocul Starburst. (Detalii AICI)

Iar odată ce ai plasat un astfel de pariu mai primești și 20 de puncte bonus în concursul Pariorul Lunii, puncte care îţi vor mări șansele ca la finalul săptămânii să te afli pe lista câștigătorilor. În acest concurs 100 de jucători vor împărți la finalul fiecărei săptămâni un pot de 4.500 RON din care 450 RON vor reveni câștigătorului. Chiar recomand să-ți încerci și tu norocul la acel concurs deoarece n-ai ce pierde, participarea fiind gratuită (detalii AICI).

Un alt concurs cu participare gratuită este Biletul zilei. Premiul zilnic este de 40 RON, ceea ce nu este puțin în condițiile în care nu trebuie să investești nici un leu și îți ia maxim două minute să participi, obiectivul concursului fiind de a crea un bilet virtual de pariuri. Premiul va fi creditat în contul tău de pariuri și trebuie rulat o dată înainte să-l poți retrage. (Detalii AICI)

pariorul-lunii.png

Un alt concurs atractiv unde investiția este minimă este Super Predictorul Verii. Runda a doua se apropie de final și mai ai la dispoziție doar patru zile să participi la aceasta. Obiectivul concursului este de a da zilnic câte un pronostic la cele patru sferturi de finală de la Copa America (pronosticuri de tipul 1x2) iar pentru fiecare pronostic corect primești 10 rotiri gratuite în jocul Reel Steel. De exemplu astăzi trebuie să dai un pronostic pentru meciul Chile - Uruguay de la noapte. Dacă ai dat pronosticuri și la meciurile din grupe atunci ai putea câștiga chiar un Ipad Mini 3. Participarea este gratuită zilnic, dar predicția ta este validă doar dacă plasezi în ziua respectivă un pariu multiplu pe fotbal. Dar din nou, te costă doar 2 RON să faci asta şi în plus pariul ar putea fi câștigător (detalii AICI)

Și la poker aș scoate în evidență două turnee perfecte pentru cei care nu stau prea bine financiar. Primul este $100 Freeroll de la ora 16:00 acolo unde înscrierea este gratuită, iar al doilea este PokerJumbo.com $750 de la ora 21:00, acolo unde înregistrarea este de numai 10 cenți (nici măcar 0,50RON) iar premiile sunt de 750$ (aproximativ 3,000RON). Aceasta este o șansă bună să câștigi câteva sute de RON aproape din nimic. Dacă ai timp liber nu vei dori să ratezi acest turneu.

pokerjumbo.png

Promoții recomandate celor cu un buget mai consistent

Prin promoția "Bonus Acumulatorul din tenis" primești un bonus de până la 28% pentru biletele ce conțin doar selecții din tenis. De fapt această promoție este potrivită atât pentru cei care joacă sume mari de bani pe un singur bilet cât și pentru cei care fac bilete de cote mari și le joacă pe câțiva lei. Indiferent de situație, un bonus de 28% din potențialul câștig parcă n-ar strica, nu? Detalii AICI despre promoţie.

Pentru cei cu un buget mai consistent este bună şi promoţia "100 de rotiri zilnice". Mai exactă dacă te-ai jucat ieri orice joc din Sportingbet Casino primești astăzi între 3 și 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino. Dar numărul maxim se acordă doar dacă rulezi sume destul de mari (aproximativ €5,000).

Iar dacă ești un jucător high roller și te-ai jucat la Sportingbet în luna mai înseamnă că sunt șanse mari să ai acces în Premium Club. În caz că ai un astfel de acces, atunci astăzi beneficiezi de rambursări de până la 300€ în jocul Gonzo's Quest. Dacă nu ai dar ai vrea un astfel de acces atunci îți recomand să citești acest articol.premium.png

Iar dacă ai bani și ai chef de "păcănele", încearcă jocul Hall of Gods deoarece aici jackpotul cel mare a atins impresionanta sumă de 9.3 milioane RON. Acesta poate fi câștigat oricând şi de ce n-ai fi chiar tu fericitul câștigător?

Recomand astăzi iubitorilor de jocuri live de cazino jocul de "Blackjack Live" pentru că veţi primi un bonus de 10€ dacă rulaţi minim 200€ în cadrul acestui joc în intervalul 24.06.2015, ora 02:01 - 25:06.2015, ora 01:59 (mai exact 1€ pentru fiecare 20€ rulați). Bonusul se acordă indiferent de suma pe care o câștigaţi.

Astfel cum poți vedea, indiferent de buget, vei avea acces la promoții pe măsura investițiilor făcute de tine.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!