Miercuri 17 iunie te așteaptă foarte multe promoții la pariuri sportive, jocuri de cazino și poker! Vezi aici despre ce este vorba!

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare zi și miercuri 17 iunie 2015 Sportingbet (deschide cont acum) vine cu foarte multe promoții atractive indiferent că ești interesat de pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker. Despre ofertele din toate cele trei categorii menționate voi vorbi în cele ce urmează.

Promoții pariuri sportive

Bonus pentru primul depozit - Deschide un cont nou, efectuează o depunere în aceeași zi și rulează de trei ori suma depusă pe cote de minim 1.50 în maxim șapte zile. Apoi vei primi un bonus egal cu 50% din depunerea ta inițială, bonus pe care trebuie să-l rulezi de cinci ori în 30 de zile. Detalii AICI.

bonus-prima-depunere-sport.png

Meciul zilei - Pe întreaga durată a lunii iunie Sportingbet oferă câte șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino în fiecare zi cu condiția ca în ziua respectivă să pariezi pe scorul corect al unui meci ales de agenție. Pentru astăzi a fost aleasă partida dintre Germania U21 și Serbia U21 de la ora 21:45. Pariul tău trebuie să fie single și poate fi pus pe orice sumă de bani (minim 2 RON) înainte ca meciul să înceapă. Rotirile vor fi creditate joi la ora 14:00 și ai timp la dispoziție 12 ore să le folosești. Detalii AICI.

Super Predictorul Verii - Sportingbet pune la bătaie pe parcursul verii premii fabuloase în valoare totală de 400.000 RON prin cadrul acestei competiții. Pentru astăzi trebuie să dai un pronostic (1x2) la meciul Brazilia - Columbia iar dacă acesta este corect primești garantat 10 rotiri gratuite în jocul de cazino Reel Steel plus că-ți mărești șansele de a câștiga un iPad mini 3 16GB. Iar dacă ai participat și în prima rundă a acestei competiții, atunci nu uita că poți câștiga până la 80.000 RON! Detalii AICI.

super-predictorul-verii.png

Biletul zilei - Acesta este un concurs organizat în fiecare zi pe site la Pariurix și care pune la bătaie un premiu zilnic de 40 RON. Ținând cont că în fiecare zi va exista un câștigător mai devreme sau mai târziu îți va veni și ție sigur rândul. Oricum totul ține de inspirația ta deoarece obiectivul concursului este acela de a furniza un bilet câștigător cu o cotă cât mai mare. Biletul este unul virtual format pe site la noi, deci nu te costă nimic să participi. Detalii AICI.

Pariorul Lunii - Este un concurs săptămânal care începe luni și se termină duminică și care pune la bătaie 45.000 RON, bani ce vor fi împărțiți de cei mai inspirați 100 de concurenți ai săptămânii. Participarea este gratuită, deci n-ai ce pierde dar poți câștiga în schimb sume consistente de bani. Detalii AICI.

Bonus - Acumulatorul din tenis - Dacă obișnuiești să pariezi pe tenis atunci ar trebui s-o faci la Sportingbet fiindcă aici sigur vei câștiga mai mult ca în alte părți datorită acestei promoții. La fiecare bilet câștigător primești un bonus de până la 28% (bonusul exact depinde de numărul de selecții de pe bilet). Săptămânal poți lua un bonus de până la 400 RON! Detalii AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Promoții jocuri de cazino

Bonus pentru prima depunere - Poți lua un bonus de 45, 200 sau 1200RON în funcție de suma depusă. Bonusul va putea fi utilizat la alegere într-unul din patru jocuri diferite: Twin Spin (video slots), Blackjack Clasic, European Roulette, Live roulette (joc live în compania unui dealer). Detalii AICI.

Bonusuri calendar - Zilnic Sportingbet vine cu o promoție nouă la jocuri de cazino care durează 24 de ore. Valoarea totală a bonusurilor oferite pe durata unei luni calendaristice atinge fabuloasa sumă de 120,000€. Astăzi a venit rândul jocului live de Blackjack iar tipul promoției oferite astăzi este de "20+1". Asta înseamnă că la fiecare 20€ cheltuiți în acest joc în intervalul 17.06.2015, ora 02:01 - 18.06.2015, ora 01:59 primești un bonus de 1€, în limita a 20€. Detalii AICI

bonusul-201.png

Jackpoturi fabuloase - Există câteva jocuri de cazino în care poți da lovitura vieții dacă norocul este de partea ta. Două jocuri ies în evidență în mod special în momentul de față: Mega Fortune și Hall of Gods, unde jackpoturile au atins valoarea de 5.2, respectiv 8.5 milioane RON. Plus că există multe alte jocuri în care poți câștiga în orice moment un premiu de câteva sute sau mii de euro. Astfel de premii se dau o dată la câteva minute.

100 de rotiri gratuite în fiecare zi - În timp ce te joci în cazinoul Sportingbet primești pe lângă bani și puncte care în ziua viitoare sunt convertite în rotiri gratuite. Dacă ieri ai acumulat între 0.5 și 999.99 puncte atunci astăzi primești între 3 și 100 de rotiri gratuite în jocul Reel Steel iar dacă ai acumulat minim 1000 de puncte atunci primești 100 de rotiri în Twin Spin.Detalii AICI.

Rambursări de până la 300€ în Gonzo's Quest - Aceasta este o promoție exclusivă destinată doar clienților cu acces în Premium Club. Astfel de clienți beneficiază de multe astfel de promoții foarte atractive în fiecare zi iar de aceea se merită să obții un astfel de acces. Dacă vrei să fii și tu unul din membrii Sportingbet Premium Club atunci citește acest articol pentru a vedea exact ce ai de făcut. Detalii AICI.

premium.png

Promoții poker

Bonus de $1.000 pentru prima depunere - Indiferent că depui 100$ sau 1.000$ poți lua bonusul maxim. Aceasta este o facilitate care n-o prea găsești la alte camere de poker şi acesta este un motiv pentru care n-ar trebui să refuzi o astfel de ofertă. Plus că oferta este valabilă timp de 60 de zile din momentul în care ai activat-o, deci ai destul timp pentru a debloca integral bonusul.

Bilet $1.000 New Player Freeroll - Jucătorii noi primesc un bilet pentru un turneu freeroll cu premii de 1.000$ care are loc pe data de 9 iulie 2015. Astfel vei avea posibilitatea de a câștiga ceva bani în plus.

Pokerjumbo.com $750 - Paradise Poker oferă multe turnee atractive de poker zilnic dar cel mai atractiv de astăzi este "Pokerjumbo.com". Și asta pentru că înscrierea costă foarte puțin (10 cenți) iar premiile sunt consistente ($750). Mai exact, în schimbul a doar 50 de bani poți câștiga un premiu de câteva sute de RON şi de aceea turneul nu trebuie ratat. Acesta începe la ora 21:00.

jumbo-poker.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi