Miercuri 10 iunie 2015 poți lua un bonus de 20€ la blackjack live sau îți poți încerca norocul pentru un jackpot de 7.7 milioane RON în Hall of Gods!

Sportingbet (deschide cont acum) oferă miercuri 10 iunie 2015 multe promoții interesante la pariuri sportive despre care voi vorbi în acest articol. După aceea îți voi prezenta și câteva jocuri de cazino pe care ai putea să le încerci astăzi dar și alte servicii oferite de acest site de gambling.

Pariuri sportive

Oferta sportivă de astăzi este destul de modestă dar chiar și așa Sportingbet oferă în continuare concursurile cu care ne-a obișnuit în fiecare zi.

Meciul zilei: Cu începere de la ora 21:45 are loc o partidă amicală foarte interesantă între campioana mondială Germania și SUA. Formația americană pregătită de neamțul Klinsmann a reușit vinerea trecută o revenire miraculoasă în meciul de la Amsterdam cu Olanda câștigând cu 4:3 după ce a fost condusă cu 1:3 în minutul 53! Dacă te simți inspirat și crezi că poți ghici scorul la partida din această seară, atunci plasează un astfel de pariu la Sportingbet și vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starbust. Detalii AICI.

Super Predictorul Verii: Astăzi este ultima zi în care poți participa în prima rundă a acestui concurs, deci este ultima ta șansă de a încerca să câștigi 80.000RON sau un Samsung Galaxy S6 Edge. Dacă ai participat încă de la început și n-ai ratat vreo zi atunci ai acumulat nu mai puțin de 17 bilete, ceea îți oferă șanse destul de mari să iei unul din premiile puse în joc. Mâine începe runda a doua a acestui concurs deci stai pe fază pentru a vedea despre ce este vorba. Detalii AICI.

super-predictorul-verii.png

Bonus - Acumulatorul din tenis: Dacă îți place să pui pariuri multiple la tenis atunci ar trebui s-o faci la Sportingbet deoarece acest bookmaker îți oferă câștiguri cu până la 28% mai mari ca de obicei. Iar astăzi sigur găsești suficiente meciuri pentru a îți face biletele dorite deoarece pe întreaga durată a zilei au loc foarte multe meciuri de la turnee ATP, WTA, ITF și Challenger. Prin cadrul acestui promoții poți lua săptămânal un bonus de până la 400 RON!

Biletul zilei: Crezi că ești capabil să faci astăzi un bilet câștigător la pariuri? Atunci formează un bilet în mod gratuit AICI iar la finalul zilei ai putea să câștigi 40 RON dacă ești concurentul care creează biletul câștigător cu cea mai mare cotă.

Pariorul Lunii: Actuala rundă a început luni și ține până duminică. Ca întotdeauna premiile totale sunt de 4.500 RON, bani ce vor fi împărțiți între primii 100 de concurenți din top. Deci dacă participi zilnic ai sigur șanse să câștigi o parte din pot. Detalii AICI.

pariorul-lunii.png

Jocuri de cazino

Cazinoul Sportingbet conține un număr impresionant de peste 200 de jocuri. În cele ce urmează îți voi recomanda câteva jocuri interesante pe care ai putea să le încerci astăzi.

Reel Steal: Clienții Sportingbet care au fost ieri activi în jocurile din secțiunea Casino sunt recompensați astăzi cu până la 100 de rotiri gratuite în jocul Reel Steal.

Hall of Gods: Marele jackpot a ajuns în acest moment la fabuloasa sumă de 7.7 milioane RON! De asemenea poți câștiga în orice moment unul din jackpoturile secundare: Midi Jackpot (peste 450.000 RON în acest moment) și Mini Jackpot (4.000 RON însă acesta se dă aproape zilnic).

Live Blackjack: Dacă te joci astăzi blackjack în cazinoul live al celor de la Sportingbet poți lua un bonus de maxim 20€ care nu este supus vreunei condiții de rulaj. Mai exact, pentru fiecare 20 cheltuiți în acest joc primești pe lângă eventualele câștiguri și un bonus de 1€. Miza minimă este de 5€ iar jocul poate fi accesat inclusiv de pe telefonul tău mobil! Detalii AICI

live-blackjack.png

Caribbean Stud: Dacă vrei un joc de cărți cu jackpot, atunci pe acesta ar trebui să îl alegi! Marele premiu pus în joc este în acest moment de 150.000 RON.

Ace: Acest joc este unul din cele 28 disponibile în secțiunea Lozuri răzuibile. Un singur loz costă 10 RON iar câștigurile pot ajunge până la maxim 250.000 RON. Dar există și alte jocuri unde poți cumpăra lozuri pentru doar 2 RON.

Backgammon: Dacă ai chef de un joc de table și vrei să și câștigi bani în același timp, atunci poți încerca acest joc. El este accesibil din secțiunea "Jocuri".

Multiplayer Avalon: Tot din secțiunea "Jocuri" poți accesa și acest joc multiplayer. Jocul bonus va fi declanșat simultan pentru toți jucătorii din aceeași cameră și poți vedea în timp ce te joci ce mâini au ceilalți jucători.

Gonzo's Quest: Dacă ești unul din jucătorii fideli ai celor de la Sportingbet și ai primit acces în Premium Club, atunci pe întreaga durată a zilei beneficiezi de rambursări în Gonzo's Quest de până la 300€! Detalii AICI.

premium.png

Alte servicii

Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino Sportingbet mai oferă încă două secțiuni pe site în care îți poți încerca norocul:

Paradise Poker: În această cameră de poker te poți juca descărcând aplicația pe desktop sau chiar direct din browser dacă ai Java instalat. Camera oferă jocuri cash, sit & go dar și turnee programate. De exemplu astăzi la ora 21 are loc "Pokerjumbo.com $750", turneu cu taxă de înscriere de 10 cenți și premii de 750$.

Pariuri virtuale: Vara aceasta nu prea avem parte de evenimente sportive tot timpul dar pariurile virtuale pot fi alternativa perfectă. Poți paria 24/7 pe fotbal, tenis și curse virtuale de cai / ogari. Toate acestea imită perfect evenimente și situații din realitate ceea ce face experiența pariurilor virtuale să fie mai reală ca oricând.

pariuri-virtuale.png

Alte informații

Așa cum poți vedea. astăzi există destule moduri prin care îți poți încerca norocul dacă alegi agenția recomandată de mine, și anume Sportingbet. Dacă îți deschizi un cont acum beneficiezi și de un pachet foarte atractiv de bun venit care este format din trei bonusuri: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi