Miercuri 1 iulie 2015 ai rambursare de maxim 10€ la jocul de cazino Fantasini: Master of mystery!

În prima zi din iulie beneficiezi de o rambursare de 25% în limita a 10€ în jocul de cazino "Fantasini: Master of mystery". Promoția este valabilă doar la Sportingbet (deschide cont acum).

Tot ce ai de făcut este să joci minim 20 de mâini în cadrul acestui joc în intervalul: 01.07.2015, ora 02:01 - 02.07.2015, ora 01:59. Dacă la final ești pe plus nu primești nici un bonus, dar te poți bucura de câștigurile acumulate. În cazul în care norocul nu este de partea ta vei primi înapoi un sfert din banii pierduți în limita a 10€.

fantasini.png

Exemplu: Joci 20 de mâini cu 5 RON fiecare dar norocul nu-ți surâde și ai câștiguri totale de doar 60 RON. Înseamnă că ai fost cu 40 RON pe minus, dar conform promoției primești înapoi 10 RON.

Bonusul este acordat în maxim trei zile lucrătoare și poate fi folosit așa cum dorești.Deci acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj. Această ofertă face parte din seria de promoții Bonusuri calendar prin care Sportingbet oferă bonusuri în valoare totală de 120,000€ pe întreaga durată a lunii iulie!

"Fantasini: Master of mystery" este un joc pe 243 de linii în care poți câștiga dintr-o singură mână până la 270,000 de fise. Miza minimă este de 1.25 RON. Poți primi simboluri Wild ce înlocuiesc orice alt simbol pentru a îți da câștigul maxim pe linia respectivă. De asemenea, beneficiezi de funcția "Linked reels" prin care o învârtire poate începe cu două role identice și adiacente legate între ele. Aceste role se pot extinde și pot deveni role triple, cvadruple sau chiar cvintuple (cinci role identice). Astfel vei beneficia de câștiguri importante.

fantasini-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de maxim 1200RON la jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!