Miercuri 1 aprilie 2015 ești rambursat cu maxim 20€ la jocuri de cazino, poți primi 15 rotiri gratuite în Starburst, dar ai și multe alte beneficii!

Prima zi a lunii aprilie vine cu foarte multe promoții și oferte interesante la Sportingbet (deschide un cont acum), iar în cele ce urmează vom vorbi despre fiecare în parte.

Pariuri sportive

Bonus pentru prima depunere
Jucătorii care își deschid un cont acum primesc un bonus pentru pariuri sportive de 50% în limita a 400RON. Astfel veți avea mai mulți bani la dispoziție să pariați pe evenimentele sportive preferate. Atenție! Depunerile prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru această ofertă dar puteți în schimb să efectuați un depozit cu cardul de credit/debit, cu un Paysafecard sau prin transfer bancar.

bonus-pariuri.png

Meciul zilei

Astăzi agenția a ales ca "Meciul zilei" să fie partida din Cupa României dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect și veți fi recompensat cu 15 rotiri în cadrul jocului de cazino Starburst. Aceste rotiri vor fi creditate joi după ora 13:00 și trebuie folosite până vineri la ora 01:59. Promoția este foarte avantajoasă deoarece miza minimă este de 2 RON dar cele 15 rotiri valorează 7.5 RON.

În tur cele două echipe din Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0. Repetarea acestui rezultat are o cotă de 7.50, dar cel mai probabil scor conform Sportingbet este cel de 1-0 în favoarea gazdelor la o cotă de 5.70.

ucluj-cfr.png

Predictorul Fotbalului

Acesta este concursul în care utilizatorii inspirați pot da lovitura vieții deoarece 12 pronosticuri corecte vă pot face mai bogat cu 45.000 RON. Cum așa? Intrați aici și dați câte un pronostic (1x2) la cele 12 meciuri alese de agenție pentru weekendul 4-5 aprilie 2015 iar dacă reușiți să furnizați minim opt rezultate corecte veți câștiga un premiu după cum urmează:

- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Aveți timp la dispoziție până pe 3 aprilie să participați. Puteți pune un bilet în fiecare zi, deci vă recomandăm să intrați zilnic pentru a avea mai multe șanse de câștig. Participarea este gratuită dar este necesar ca în ziua respectivă să plasați minim un pariu la Sportingbet (pe orice doriți voi) pentru ca biletul să fie valid.

bilet-predictor.png

Biletul zilei

Acesta este un concurs în care puteți participa gratuit direct de pe site-ul Pariurix. Intrați aici și formați un bilet virtual cu pronosticuri de la meciuri de astăzi. La finalul zilei utilizatorul care a furnizat biletul cu cea mai mare cotă va primi un premiu de 40 RON. Acești bani vor fi creditați în câteva zile pe contul vostru Sportingbet și trebuie rulați de cinci ori pe cote de minim 1.50 înainte să puteți solicita o retragere.

Jocuri de cazino

Bonus pentru prima depunere

Pe lângă bonusul pentru pariuri sportive, primul depozit vă aduce și un bonus consistent la jocuri de cazino după cum urmează:
- 45RON pentru depunerile de 45-199.99 RON
- 200 RON pentru depunerile de 200-1.199,99 RON
- 1.200 RON pentru depunerile de minim 1.200 RON

Bonusul poate fi folosit în unul din următoarele jocuri la alegere: Twin Spin, Blackjack Classic, European Roulette sau Live Roulette.

bonus-casino.JPG

Bonusuri calendar

Astăzi beneficiați de o promoție interesantă în cadrul jocului "Fantasini: Master of Mystery" prin care veți fi acoperiți în caz că norocul nu vă surâde.Jucați-vă minim 20 de mâini în acest joc în intervalul 01.04.2015, ora 02:01 - 02.04.2015, ora 01:59 iar dacă la final sunteți pe minus veți beneficia de o rambursare de 50% din suma pierdută, în limita a 20€.

Dacă de exemplu rulați 100€ și aveți câștiguri de numai 60€, conform promoției primiți înapoi 20€. Bonusul este acordat în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

fantasini.png

Tombola Oul de Paște

Dacă aveți chef să vă încercați norocul la "păcănele", atunci vă recomandăm jocul Easter Eggs. Și asta pentru că puteți participa în două tombole după cum urmează:
- pentru fiecare 80 RON rulați până pe 10.04.2015 primiți câte un bilet pentru o tombolă care are loc pe 13.04.2015 și care pune la bătaie o excursie de nouă zile pentru două persoane în Africa de Sud cu toate cheltuielile incluse!
- dacă rulați minim 200 RON până pe 02.04.2015 primiți încă un bilet de tombolă pentru o extragere săptămânală care are loc pe 03.04.2015. Premiul pus în joc este un Ipad Mini 2.

concurs-paste.png

Jaackpoturi
Mai sunt câteva sloturi pe care le recomandăm astăzi, și asta datorită jackpoturilor foarte consistente:
- Hall Of Gods: 29 milioane RON
- Arabian Nights: 11 milioane RON
- Mega Moolah: 7 milioane RON
- Mega Fortune. 3.7 milioane RON
- Major Millions: 281.000RON
- Keno Bonus Jackpot: 197.000RON
- Cosmic Fortune: 126.000RON

jackpoturi.png

Poker

Bonus pentru prima depunere

Sportingbet are propria cameră de poker numită Paradise Poker. Clienții noi primesc un bonus în primele 60 de zile în fuincție de cât de mult se joacă. Pentru fiecare 200 de puncte de poker acumulate primiți câte 20$. Bonusul maxim pe care îl puteți lua este de 1,000$ iar acesta poate fi deblocat integral indiferent de suma depusă.

bonus-prima-depunere-poker.png

Pokerjumbo.com
Una din atracțiile principale de la Paradise Poker îl reprezintă seria de turnee Pokerjumo și asta datorită raportului atractiv taxă / premii.

În fiecare zi la ora 21:00 are loc câte un turneu. Taxa de înscriere este de doar 10 cenți iar premiile totate puse în joc sunt de minim 750$. Singura excepție este reprezentată de turneele de luni, atunci când înscierea este gratuită iar premiile sunt de 300$.

De asemenea de fiecare dată când vă jucați primiți puncte cu care puteți intra într-un clasament lunar. Cei mai buni jucători dintr-o lună calendaristică împart la final între ei un pot suplimentar de 5,000$.

Astăzi tocmai a început o nouă competiție lunară. În aprilie, cu investiții de doar 2.6$ vă puteți bate pentru o parte dintr-un pot total de 25,700$ astfel încât nu trebuie să ratați ocazia de a participa.

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi