Middlesbrough trage la titlu în Anglia. Are și cu cine. După Valdes și Fischer, mai vin Negredo și Subotic

Ajunsă din nou în acest an printre bogații din prima ligă engleză, Middlesbrough visează să calce pe urmele lui Leicester și să câștige titlul. Cu un antrenor ambițios pe bancă, Aitor Karanka, trecut prin școala lui Real Madrid, englezii de la Middlesbrough i-au convins pe Alvaro Negredo și Neven Subotic să li se alăture în mărețul plan.

Negredo are 30 de ani, dar nu se da în lături să se ia la trântă cu vedetele din Premier League. Cotat la peste 10 milioane de euro, Negredo e așteptat să semneze contractul in următoarele zile. Ar putea bate palma cu englezii în același timp cu Subotic, care nu de puține ori a declarat că nu se mai simte bine la Dortmund. Presa din Anglia scrie că Subotic este așteptat să semneze un contract pe trei ani, timp în care va câștiga aproape 12 milioane de euro. Cei doi vor întări o super-echipă, la care au mai sosit în această vară fostul portar al Barcelonei, Victor Valdes, dar și Viktor Fischer, fostul jucător al olandezilor de la Ajax.

În aceste condiții, Middlesbrough, coșmarul Stelei din Europa, are mari șanse să devină "buturuga mică" a noului sezon din Anglia. În același timp, ar putea fi echipa capabilă de mari surprize, aducătoare de mari premii pentru împătimiții pariurilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi