Share

Pronostic pentru Michael Linzer - Guido Andreozzi, Challenger Poznan, 18.07.2017

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Iul 2017 21:53 321 0
Logo Michael Linzer
Logo Guido Andreozzi
Michael Linzer
Guido Andreozzi
VS
13:30 18 Iulie 2017
Challenger Poznan

Analiză și informații pentru Michael Linzer v Guido Andreozzi

Într-o săptămână în care marii jucători îşi fac bilanţul după sezonul de iarbă, inclusiv Wimbledon, avem 5 competiţii challenger, pe 3 continente diferite şi pe 2 suprafeţe distincte. În Europa zgura este în continuare la putere, cu San Benedetto, Poznan şi Scheveningen, în Asia se dispută o competiţie pe hard în Astana, iar în Canada continuă seria competiţiilor pe hard, începută săptămâna trecută cu Winnipeg şi continuată acum cu Gatineu. 
Aici la Poznan, metropola poloneză de peste 500.000 de locuitori, cunoscută pentru Castelul Imperial, Catedrala şi pe plan sportiv pentu Lech (echipa de fotbal), avem o competiţie destul de importantă, deşi premiile sunt de doar 64.000 de dolari. 
Totuşi, în Polonia au ales să se prezinte Ruud, Florian Mayer, Jerzy Janowicz (favoritul publicului) sau Adam Pavlasek, nume cunoscute în special pentru privitorii acestui circuit, însă şi pentru publicul larg (Janowicz eliminându-l de exemplu pe Lucas Pouille de la Wimbledon). 
Suprafaţa este zgura 

Deschide cont pentru a juca pronosticul propus! Încasează un pachet de bun venit de 100% în limita a 500RON!

Guido Andreozzi este un argentinian de 25 de ani, locul 125 mondial, şi cap de serie numărul 5. El este printre cei mai solizi tenismeni la acest nivel, mare specialist pe zgură, şi cu nişte rezultate foarte bune în ultimii 3 ani. 
Totuşi, în 2017 nu s-a ridicat la nivelul impus chiar de el. 
În America de Sud, în iarnă/primăvară are doar două turnee cât de cât reuşite, la Buenos Aires, unde i-a învins pe Gonzalez şi Olivo pentru a pierde cu Gerald Melzer, şi la Santiago, unde are sfert de finală, învins de Clezar. 
La Tallahasse are iarăşi sfert de finală, accidentandu-se însă cu Ramanathan, într-un meci destul de alert şi de bună calitate. Recent, are trei competiţii europene, asemăntoare cu aceasta: la Caltanissetta i-a învins pe Vatutin însă mai ales pe Bagnis pentru a pierde în sferturi cu Lorenzi (meci foarte bun de 3 seturi), la Blois a pierdut în primul tur cu Monteiro, într-un meci mai echilibrat decât o arată scorul, iar săptămâna trecută la Perugia a trecut de Delbonis pentru a pierde cu Bonzi. 
Concluzia legate de forma sa este că Andreozzi joacă destul de solid constant, cu mici lacune însă cauzate de faptul că argentinianul nu a putut să fructifice şansele sale de break. 

Michael Linzer este un austriac de 27 de ani, locul 291 ATP, foarte bun în circuitul Futures însă care nu prea a confirmat la nivel superior. 
Astfel, Linzer are semifinală la ITF Italia F15, semifinală la ITF Italia F16, titlu la ITF Tunisia F18, titlu la ITF SUA F7, semifinală la ITF Croaţia F4, semifinală la ITF Italia F7 şi aceeaşi performanţă la F8. 
Însă recent a participat la turnee challenger, fără succes. La Poprad Tatry a trecut de Michnev cu noroc, salvând mingi de meci, fiind învins de Baena (de fapt s-a retras la 2-6 1-4), pentru ca săptămâna trecută la Braunschweig: 

- 3-6 3-6 cu Nicola Kuhn, câştigând 71% mingi cu primul serviciu, 31% cu cel secund, oferind 5 şanse de break (toate pierdute) 

Este primul meci direct intre cei doi. 

Deschide cont pentru a juca pronosticul propus! Te așteaptă un bonus de 100% în limita a 200RON!

Pont recomandat Michael Linzer VS Guido Andreozzi

Guido Andreozzi nu s-a simţit deloc bine în 2017, însă până la urmă el este printre cei mai buni tenismeni pe zgură la nivel challenger, şi cred că în ultima vreme a arătat fărâme din jocul din anii trecuţi. Săptămâna precedentaă a pierdut cu Bonzi deşi a avut destule şanse la rândul său, şi l-a învins pe Delbonis, lucru încurajator. Linzer este foarte bun la nivel de ITF, însă în turnee challenger nu prea s-a descurcat. De aceea, pronosticul meu aici va merge pe argentinian.

Pont pariuri: Guido Andreozzi castiga

Miza: 5/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

47

Castigate:

26

Pierdute:

17

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0