Messi vs Ronaldo, o nouă luptă pentru Balonul de Aur. Lista completă a candidaților

France Football a anunțat cei 30 de finaliști din cursa pentru Balonul de Aur 2017. Și, ca de fiecare dată în ultima vreme, va fi bătaie mare între cei mai buni doi jucători ai lumii: Cristiano Ronaldo și Lionel Messi (foto: realmadrid.com). France Football va acorda singură trofeul, după ce s-a renunțat la parteneriatul cu UEFA. 

Între primii 5 anunțați, cel dintâi a fost Neymar. Starul lui PSG a fost urmat de Paulo Dybala (Juventus), Luka Modirc (Real Madrid) și N'Golo Kante (Chelsea). Niciunul dintre aceștia nu au însă șanse să se bată pentru prestigiosul trofeu individual cu Ronaldo și Messi.

Presa de specialitate scrie că deși a făcut un sezon mai slab ca cifre decât marele său rival, Cristiano Ronaldo este mare favorit și în acest an la premiu datorită celor două mari victorii cu Real - trofeul Champions League și titlul în Primera.  

Lionel Messi conduce în topul câștigătorilor Balonului de Aur, cu 5 trofee la activ. E urmat de Cristiano Ronalo (4 trofee) și fostul șef al UEFA, Michel Platini (3 trofee și două locuri 3). Iată cum se prezintă clasamentul complet al câștigătorilor celui mai râvnit trofeu.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!